Man (20) uit Beilen aangehouden voor neersteken 21-jarige Assenaar in binnenstad Assen (Video)
112

Man (20) uit Beilen aangehouden voor neersteken 21-jarige Assenaar in binnenstad Assen (Video)

De politie heeft zaterdag een 20-jarige man uit Beilen aangehouden als verdachte van een steekpartij afgelopen nacht in Assen. Kort na middernacht werd een 21-jarige Assenaar in de Kerkstraat neergestoken. 

Vannacht rond 00:00 uur kwam de melding binnen bij de meldkamer. Direct gingen meerdere eenheden van de politie ter plaatse. In de Kerkstraat wordt het slachtoffer aangetroffen. De man uit Assen is gecontroleerd door ambulancepersoneel en naar het ziekenhuis vervoerd.

Meerdere politie-eenheden hebben in de omgeving direct gezocht naar de verdachte. Ook werd er een Burgernetmelding verstuurd met daarin een signalement. 

Politieonderzoek moet uitwijzen wat er precies is gebeurd. Er is met getuigen gesproken en er zijn camerabeelden bekeken. ,,Ook gaan we verder in gesprek met het slachtoffer om zijn verhaal te horen'', laat de persvoorlichter zaterdag weten. Heeft u informatie die de politie verder kan helpen in het onderzoek? Neem dan contact op via 0900-8844, of meldt het anoniem naar Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Tiplijn