Te koop in Assen: penthouse met uitzicht over de Vaart

Te koop in Assen: penthouse met uitzicht over de Vaart

Op een mooie locatie nabij het centrum van Assen gelegen fraaie zó te betrekken penthouse bestaande uit twee woonlagen met een prachtig uitzicht over de “Vaart”, 2 bergingen en een parkeerplaats op eigen terrein.

Dit unieke gemoderniseerde appartement van ca. 179 m² is in de afgelopen jaren compleet gerenoveerd, bevindt zich aan de rustige noordzijde van de Drentse hoofdvaart en is onderdeel van een voormalig graanpakhuis uit 1916, genaamd: De Waard. In 2000 is het gehele complex verbouwd/gerenoveerd tot een aantal fraaie appartementen met daarbij horende eigen parkeerplaatsen en een centrale berging op het besloten achterterrein. Het achterterrein heeft tevens een eigen toegang tot het naastgelegen gemeenteparkje.

Het geheel bevindt zich op loopafstand van het stadscentrum met al haar voorzieningen en het Asserbos.

INDELING:

Vierde verdieping:

Entree in royale hal met trapopgang, modern toilet, ruime living met frans balkon en uitzicht over de Vaart, luxe open keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur, ruime bijkeuken met aansluitingen voor het witgoed, 2 ruime slaapkamers, waarvan nu een in gebruik is als werkkamer, moderne badkamer met inloopdouche en wastafelmeubel.

Vijfde verdieping:

Via een vaste trap bereikt u de overloop met bergruimte, 2 ruime slaapkamers, moderne badkamer met inloopdouche, ligbad, wastafelmeubel en toilet.

Zie: www.funda.nl/koop/assen/appartement-42816331-vaart-nz-58-e

Tiplijn