Te koop in Assen: royale twee-onder-een-kapwoning met vier slaapkamers

Te koop in Assen: royale twee-onder-een-kapwoning met vier slaapkamers

Aan de rand van de gewilde buurt de Hamels gelegen en grenzend aan het kleine natuurgebied "De Landjes", goed onderhouden royale 2/1 kapwoning met 4 slaapkamers en twee hobbykamers.

Dit royale huis met maar liefst 158 m² woonoppervlakte is voorzien van een verlengde garage en bijkeuken. De woning is in 1994 gebouwd op een perceel van 320 m².

Indeling:
Begane grond: entree/hal, meterkast, toilet, ruime straatgerichte woonkamer met zicht over een groenstrook met een fraaie houtwal, de ruime keuken bevindt zicht gedeeltelijk in de uitbouw en heeft hierdoor een prettige lichtinval. Aansluitend de bijkeuken die is voorzien van witgoedaansluitingen en deur naar de extra lange garage met dubbele deuren aan voor- en achterzijde.
Eerste verdieping: overloop, drie grote slaapkamers en de badkamer met een hoek/ligbad, inloopdouche, wastafelmeubel en toilet.
Tweede verdieping: overloop, een grote slaapkamer en twee kleinere slaapkamers.

Buiten:
De achtertuin biedt veel privacy en is voorzien van een vrijstaande houten berging. Door de heerlijke ligging op het zuiden kan men hier heerlijk van de zon genieten.

- c.v. ketel en m.v. box recentelijk vervangen;
- voorzien van airco;
- voorzien van maar liefst 24 zonnepanelen en luchtwarmtepomp boiler;
- kunststof gevelbekleding recentelijk vervangen;
- op korte afstand van uitvalswegen en wijkwinkelcentrum;

Zie: www.funda.nl/koop/assen/huis-42672999-leemhamel-29