41 gastvrije buurtbewoners openden de voordeur voor 123 optredens: Gluren bij de Buren in Assen opnieuw een succes Boaz Hakvoort

41 gastvrije buurtbewoners openden de voordeur voor 123 optredens: Gluren bij de Buren in Assen opnieuw een succes

Afgelopen week was Gluren bij de Buren Assen, dat plaatsvond in 41 huiskamers verspreid over alle wijken. Bezoekers konden over de drempel bij de buren voor een optreden van lokale podiumkunstenaars. Dit zorgde voor nieuwe ontmoetingen en verbazingwekkende optredens.

Landelijk deden 1.450 huiskamers in 23 gemeenten mee aan het initiatief. Gluren bij de Buren biedt podia aan lokale amateurkunsten en zorgt voor burenontmoetingen, ook dit jaar hebben buren in Peelo tot aan Vredeveld elkaar leren kennen onder het genot van koffie of thee en een optreden.

Boaz Hakvoort bracht bij verschillende locaties de ontmoetingen en optredens in beeld. De plaatjes zijn te zien op de facebookpagina van de organisatie.

Gluren bij de Buren is een initiatief van Stichting de Bühne en wordt georganiseerd in samenwerking met Kunstbende Drenthe. De organisatie maakt zich klaar voor de zomereditie van Gluren bij de Buren, die plaatsvindt in 27 andere gemeenten op zondag 30 juni.

Tiplijn