Gamma Racing Day op TT Circuit in Assen: dag 1

Gamma Racing Day op TT Circuit in Assen: dag 1

De GAMMA Racing Day is het grootste gecombineerde auto-, motor- en kartrace-evenement van Europa! Een dag vol met motorraces, autoraces, het wereldkampioenschap bij de zijspannen, races met de snelste karts ter wereld én met spectaculaire demonstraties op het TT Circuit Assen.

Het Renault F1-Team jaagt op beide dagen een échte Formule 1-bolide over het circuit! Kawasaki Racing Team coureur Leon Haslam demonstreert zijn exclusieve NINJA ZX10-RR World Superbike motor, maar demonstreert ook de snelste productiemotorfiets ter wereld. Vlogger Enzo Knol stapt in als passagier in bij Robert Doornbos in de F1 2-seater en natuurlijk komen ook Tim en Tom Coronel in actie. Verzamel in de paddock handtekeningen van coureurs, bekijk de racers van dichtbij en win mooie prijzen in de GAMMA Power Arena en bij de Kawasaki Promo Tour.

Paddockkaarten en kaarten trainingsdagen
Schrijf je in bij de Kawasaki Promo Tour in de paddock en wie weet rijd jij straks op een nieuwe Kawa naar keuze! Bestel hier alvast je toegangsbewijs voor de paddock, het hart van de GAMMA Racing Day! Op het binnenterrein van het TT Circuit Assen verblijven de deelnemers en wordt er gesleuteld aan de voertuigen. Hier scoor je handtekeningen, selfies en sta je met je neus op de meest kostbare techniek.

Kinderen tot 12 jaar hebben GRATIS toegang tot de paddock. Voor toegang tot het evenement hebben kinderen tot 12 jaar een GRATIS te downloaden toegangskaart nodig.

VALVOLINE partner én aanwezig in nieuwe GAMMA Power Arena
Smeermiddelenfabrikant Valvoline is de nieuwe evenementpartner van de GAMMA Racing Day, het grootste gecombineerde auto-, motor- en kartrace-evenement van Europa. Vanuit de nieuwe GAMMA Power Arena en in aanloop naar het evenement verloot Valvoline spectaculaire ritten over het TT-Circuit met de KTM X-Bow en W-Series coureur Naomi Schiff. In de GAMMA Power Arena brengt GAMMA leveranciers samen die passen bij het thema power  en bij de wereld van het racen.

Pak aan! GRATIS toegangsbewijs
Toegang tot de GAMMA Racing Day is GRATIS op vertoon van het GRATIS toegangsbewijs, verkrijgbaar halverwege de maand juli via GAMMA bouwmarkten, Kawasaki, Valvoline en Ford dealers of hier te downloaden.

Het GRATIS toegangsbewijs geeft toegang tot de taluds en tribunes rond het TT Circuit Assen en is inwisselbaar op zaterdag 17 of zondag 18 augustus 2019. Wil je een kijkje achter de schermen, bestel dan tegen betaling toegangskaarten voor de paddock. Kinderen tot 12 jaar hebben GRATIS toegang tot de paddock.