Foto's: ACV verliest van AFC Roelof Daalmeijer / Roda-Fotografie

ACV heeft afgelopen weekend op eigen veld met 0-2 verloren van AFC. De eindstand was bij de rust al bereikt.

Voordat er 20 minuten gespeeld waren had Splinter de Mooij al twee keer gescoord voor de bezoekers. ACV probeerde in het vervolg van de wedstrijd nog van alles om minimaal een punt over te houden aan het duel. Dit lukte helaas niet zodat AFC met een verdiende zege terug kon reizen naar Amsterdam.

Ranglijst
Op de ranglijst is ACV een plaatsje gezakt. Na 15 speelrondes wordt de 4e positie ingenomen. Koploper Spakenburg had een zeer goede middag. Het won zelf en zag de directe achtervolgers punten verspelen. De voorsprong op nummer 2 De Treffers is 7 punten.

Zaterdag
Zaterdag speelt ACV een uitwedstrijd tegen Katwijk. De ploeg van trainer Anthony Correia speelde vandaag tegen Excelsior Maassluis. Het duel in Maassluis eindigde in 1-2 overwinning voor Katwijk. Op de ranglijst staat Katwijk op de 5e positie met 25 punten uit 14 wedstrijden.