Te koop in Assen: luxe vrijstaande villa met 7 slaapkamers direct naast het bos

Te koop in Assen: luxe vrijstaande villa met 7 slaapkamers direct naast het bos

Op een prachtige locatie in de kleinschalige en exclusieve woonwijk 'de Houtlaan' staat deze royale onder architectuur gebouwde VRIJSTAANDE VILLA. In de woning geniet u van een luxe woonkeuken, ruime woonkamer, 7 slaapkamers, twee badkamers en volop bergruimte. De ligging is in een parkachtige omgeving nabij het stadscentrum van Assen en direct naast de prachtige natuurgebieden 'Stroomdal Landschap Drentsche Aa' en 'Amelterbos'.

De villa met dubbele garage staat gelegen aan de rand van deze groene woonwijk en grenst direct aan de rand van zowel het Amelterbos als het prachtige natuurgebied Drentsche Aa. Met zeven slaapkamers en twee badkamers is deze villa, gebouwd onder architectuur, werkelijk een juweeltje. Voorzieningen en het stadscentrum liggen op slechts enkele minuten afstand.

BEGANE GROND
Bij binnenkomst bevindt u zich in een ruime hal (ca.15m²) met een statige vide. De hal is uitgerust met een meterkast, een toilet met wandcloset en een garderobekast. Via de hal komt u in een ruime en lichte woonkamer met stijlvolle parketvloer met open haard, suite deuren en een erker. De luxe "Siematic" woonkeuken heeft een granieten aanrechtblad, een kookeiland en diverse inbouwapparatuur zoals een stoomoven, inductiekookplaat, rvs schouw, vaatwasser, koelkast, vriezer en magnetron (gezamenlijk ongeveer 78 m²). Vanuit de keuken komt u in de bijkeuken met voorraadkast (ca.8m²). Daarnaast beschikt de woning over een inpandige garage voor twee auto's (ca.38m²) en een vrijstaande houten berging.

TUIN
De prachtig aangelegde tuin van ongeveer 725m² heeft een groot terras met uitstekende zonligging. Verder beschikt de tuin over een vrijstaande houten schuur met mooie overkapping. De tuin grenst aan het bos.

Zie: funda.nl/koop/assen/huis-42349855-houtlaan-131

Tiplijn