Te koop in Assen: gemoderniseerd eengezinswoning met garage

Te koop in Assen: gemoderniseerd eengezinswoning met garage

Deze woning is gelegen op een schitterende locatie aan de rand van de geliefde wijk Marsdijk met vrij uitzicht over het Noord Willemskanaal en de daarachter gelegen weilanden. Naast de woning ligt het beschermd Stroom- en Beekdalgebied, waar het heerlijk wandelen is. De woning (type drive-in-woning) is gebouwd in 1998, is goed onderhouden en geheel geïsoleerd. Het betreft een speelse woning met een leuk aangelegde tuin op het zuiden. Perceeloppervlakte van 135 m².

De woning is de afgelopen jaren gemoderniseerd en onder andere voorzien van een nieuwe, luxe keuken en moderne badkamer. Daarnaast is de buitenzijde van de woning in 2018 nog geheel geschilderd door een erkende schilder.
De wijk is voorzien van een compleet winkelcentrum, een medisch centrum met apotheek en diverse basisscholen.

INDELING WOONHUIS
Begane grond: entree/hal, toilet met fonteintje en toegang tot de royale inpandige garage met aansluiting voor de wasmachine, apart keukenblok met koud en warm water, bergruimte en cv-ketelopstelling. De garage is geheel betegeld en verwarmd.

Eerste verdieping: overloop, woonkamer met parketvloer en fantastisch uitzicht over het water en de landerijen, moderne half open keuken met composiet aanrechtblad en diverse inbouwapparatuur (vaatwasser, quooker, magnetron, koelkast, groot fornuis met oven, afzuigkap) en openslaande deuren naar de keurig aangelegde tuin.

Tweede verdieping: overloop, 3 slaapkamers voorzien van een laminaatvloer en een luxe badkamer voorzien van een grote inloopdouche, groot wastafelmeubel, spiegelkast, toilet en vloerverwarming.

Derde verdieping: riante 4e slaapkamer/studio met laminaatvloer en vaste kastenwand en toegang tot het dakterras op het zuiden.

BIJZONDERHEDEN:
- UNIEKE ligging aan het water
- Tuin en dakterras op het zuiden
- Keuken vernieuwd in 2016
- Badkamer vernieuwd in 2019
- Buitenzijde geschilderd in 2018 door erkende schilder
- CV-ketel van 2012 (eigendom)
- Inpandige en verwarmde garage met keukenblok
- Op 20 autominuten van Groningen gelegen

Zie: funda.nl/koop/assen/huis-41041336-meeuwmesschen-41

Tiplijn