Unieke kans! Finn-house in de aanbieding, met garage, gelegen in een rustige woonomgeving op een ruime kavel van maar liefst 465 m2.

Een Finn-house heeft als voordeel dat er bij de bouw van dit huis in 1980 natuurlijke, duurzame materialen zijn verwerkt die zorgen voor comfort en een gezond leefklimaat. Hout heeft een goede isolatiewaarde en dit huis is in de praktijk dan ook energiezuinig. Tevens is het in een Finn-house gezonder wonen dan in een stenen woning doordat hout ademt en regulerend werkt op de luchtvochtigheid.

Begane grond.
De entree in de hal biedt toegang tot de woonkamer, de meterkast, een toilet, een trapopgang naar de verdieping en een ruime kelder met veel bergruimte. De royale L-vormige kamer met houten vloer strekt zich uit over diepte en breedte van het huis. De woonkamer heeft een open haard en een aparte TV- of werkhoek. Twee openslaande deuren bieden toegang tot de keurige, besloten tuin, gelegen op het Noorden.
De tuin is ook via de oprit en de garage te bereiken. In de tuin bevindt zich naast de garage een extra berging. De halfopen keuken is voorzien van spoelbak met mengkraan, een 4-pits gaskomfoor met oven, een afzuigkap,een magnetron en een koelkast met vriesvak. Naast de keuken bevindt zich de bijkeuken met ruimte voor een vriezer, wasmachine en wasdroger.

Verdieping.
Via de trap wordt de overloop bereikt waaraan 4 slaapkamers en de badkamer gelegen zijn. De hoofdslaapkamer is direct naast de badkamer aan de achterzijde van het huis en kent een ruime inbouwkast. De tweede slaapkamer is aan de voorkant en wordt momenteel als werkkamer gebruikt. De badkamer is voorzien van ligbad, douchecabine, toilet en badkamermeubel. Via de vlizotrap op de overloop is de vliering met bergruimte toegankelijk.

Locatie.
De woning bevindt zich in een rustige woonomgeving aan het eind van een doodlopende straat.
Nabij uitvalsweg/busstation/A28.
Winkel- en gezondheidscentrum op 5 minuten loopafstand.

Bijzonderheden,
CV-ketel: HR Remeha Avanta in lease sinds 2011.
meer kijk: https://www.funda.nl/koop/assen/huis-40073345-buitenes-6/

_auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_
Tiplijn