Te koop in Assen: luxe penthouse met twee dakterrassen in centrum van Assen

Te koop in Assen: luxe penthouse met twee dakterrassen in centrum van Assen

Prachtig penthouse op een toplocatie midden in het centrum van Assen. Dit luxe appartement is van vele gemakken voorzien en biedt een hoge mate van comfort. Met uitzicht op het Gouverneurspark en het stadscentrum van Assen kunt u heerlijk genieten van de zon op één van de 2 dakterrassen en loggia.

Het appartementencomplex is in 2002 gerealiseerd. Dit in het gebouw dat in het verleden haar diensten bewees voor 'De Provinciale, Drentsche en Asser Courant'. Het appartement kent een luxe afwerkingsniveau. In het complex bevinden zich een zestal luxe appartementen verdeeld over drie woonlagen. Het complex is voorzien van eigen interne bergruimten alsmede een lift en een intercomsysteem met videoverbinding.

Het appartement is gelegen op de derde verdieping van het complex en is zowel via een wenteltrap als via de ruime lift te bereiken. De ligging op het zuidoosten geeft naast veel privacy ook een prachtig uitzicht. De afwerking is luxe; het gehele appartement is voorzien van vloerverwarming en een eikenvloer. Tevens behoren de ruime en complete keuken in hoekopstelling en de ruim bemeten sanitaire voorzieningen tot de sterke punten van dit penthouse.

Indeling;
Entree/ hal met garderobe en meterkast. Deze entree loopt door in de hal, van waaruit alle overige ruimten in het appartement te bereiken zijn. Via de hal komt men in de ruime woonkamer met meerdere zitplekken, voorzien van airco, en een fijne lichtinval. Via de openslaande deuren in de woonkamer is de loggia te bereiken.

De open keuken is voorzien van verschillende inbouwapparatuur, te weten; kookplaat, koelkast, oven en vaatwasmachine. Via de keuken bereikt men het beschutte terras, hier bevindt zich tevens de toegang tot het tweede privé terras via een wenteltrap.

Via de centrale hal zijn verder het toilet en een tweetal ruime slaapkamers ( 12 m2 en 15 m2 ) te bereiken. Beide slaapkamers zijn voorzien van inbouwkasten. Via de master bedroom is er toegang tot het dakterras en de badkamer.

De badkamer is ruim opgezet en voorzien van inloopdouche, ligbad en dubbele wastafels. Verder bevindt zich in het appartement nog een bijkeuken/berging waar zich de wasmachineaansluiting, de ventilatie-unit en de CV-opstelling (2015) bevinden.

Bij het appartement behoort nog een bergruimte ter grootte van 18 m2 welke is voorzien van elektrische verwarming. Deze berging is zowel via het complex als via een achteringang toegankelijk.

Separaat van de aankoop van het appartement kan door de koper een van het complex deel uitmakende garage worden gekocht.

Samenvattend;
- ruim en goed afgewerkt penthouse
- uitstekende staat van onderhoud
- gunstige en rustige ligging met voldoende privacy
- appartementencomplex met solide VvE en voorzien van vele gemakken
- ligging in het centrum van Assen doch heerlijk rustig en aan een monumentale straat
- uitstekende parkeergelegenheden

Zie: funda.nl/koop/assen/appartement-42156919-torenlaan-18-g

Tiplijn