Het Parkinson Café Assen gaat weer van start

Het Parkinson Café Assen gaat weer van start

Door het versoepelen van de maatregelen kan het Parkinson Café Assen weer stap voor stap van start.

Het streven is om op 24 juni as te starten met de eerste bijeenkomst met thema Hoe is het met je? 

Natuurlijk worden daarbij alle voorzorgsmaatregelen in acht genomen om een zo veilig mogelijke bijeenkomst mogelijk te maken. In deze lastige periode door het coronavirus ziet het leven er voor veel mensen anders uit dan normaal, zo ook voor alle mensen met de ziekte van Parkinson of een parkinsonisme en hun naasten.

Gelukkig kunnen zij elkaar weer in levende lijve gaan ontmoeten in het lokale Parkinson Café, zij het op gepaste 1,5m afstand. Het programma zal als vanouds veel informatie bieden, maar ook voldoende ruimte geven om gezellig met elkaar contact te hebben. Iets wat we de afgelopen tijden enorm hebben gemist.

Het Café is normaal gesproken elke eerste donderdag van de even maanden open. Noteer alvast in de agenda: donderdag 5 augustus. Thema Medicatie bij Parkinson , spreker is dan apotheker mw C. Stuijt. U bent van harte welkom op donderdag 24 juni vanaf 14.15 uur tot 16.00 uur. Locatie: Wijkcentrum Peelo t Markehuus, Scharmbarg 35 Assen. Eigen bijdrage: 2,- euro, (incl. 2x koffie/thee). Aanmelden is noodzakelijk: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch bij Karianne Meijer. tel. 06-31623871.

Tiplijn