Video: Even onbezorgd genieten voor gezinnen die het (financieel) moeilijk hebben Wendy Drent

Video: Even onbezorgd genieten voor gezinnen die het (financieel) moeilijk hebben

Afgelopen woensdag werd door Lynette Venema uit Assen (bekend als Thania Lawrence op TikTok) ‘De avond van je leven’ georganiseerd bij de Bonte Wever in Assen.

Door: Wendy Drent

Negentien gezinnen die het door financiële en-/of sociale omstandigheden moeilijk hebben, konden onbezorgd en gratis genieten van het zwembad en het ‘all you can eat’ restaurant.

Via haar TikTok kanaal, met ruim 134 duizend volgers, vraagt Lynette aandacht voor gezinnen die door ziekte en-/of gebrek aan financiële middelen wel een oppepper kunnen gebruiken.

Dankzij de vele gulle donaties en hulp van diverse lokale ondernemers zoals: Jumbo Nobellaan, Studio Cosi, De Zuivelhoeve, ADG groep en AnyTyme Vredeveld konden Lynette en haar man Michiel voor de derde keer weer zo’n middag en avond organiseren.

Na afloop stond er buiten nog een verrassing op de kinderen te wachten. ADG groep had een Lexus NX en een Toyota GR86 voor de ingang van de Bonte Wever gezet en kinderen mochten desgewenst mee een ritje maken.

Tevens was er een fotografe aanwezig die de gezinnen afzonderlijk, als aandenken aan deze leuke dag, op de foto heeft gezet.

Na afloop zijn de kinderen hoorbaar nog steeds uitgelaten. Lynette en Michiel blikken terug op een geslaagde middag en avond en zijn dankbaar dat ze dit hebben kunnen organiseren.

,,Als mensen zelfs naar je toekomen, je omhelzen en zeggen dat ze kippenvel krijgen. Dat we dit voor een ander kunnen doen, is zo mooi.’’

Zie www.thanialawrence.nl voor meer informatie over Lynette en haar goede doelen.

Tiplijn