Bedrijfsbus van installateur uit Assen leeggeroofd
112

Bedrijfsbus van installateur uit Assen leeggeroofd

In de nacht van donderdag op vrijdag is de bedrijfsbus van installatiebedrijf Kiekenbos leeggeroofd. De bus stond op een oprit in Kloosterveen geparkeerd.

Videobeelden geven weer hoe laat en wie de bedrijfsbus van Andre Kiekenbos heeft leeggeroofd, maar wie de daders zijn is nog niet bekend. De dief kwam op de fiets en ging op de fiets richting Smilde.

Sinds een enkele jaren heeft Andre Kiekenbos zijn bedrijf naar een mooie kavel aan de Hoofdvaartsweg richting Smilde verplaatst. Naast zijn bedrijfsruimte heeft hij hier een prachtige woonlocatie en had gehoopt dat inbrekers en boefjes hier niet kwamen.

Een installateur heeft zijn werkmateriaal in de bus liggen met vaak veel speciaal gereedschap. Waardoor hij vrijdag niet kon starten met zijn gebruikelijk werkzaamheden.

Getuigen gezocht
De dader is op de fiets gekomen uit de richting van Smilde. Ook is hij die kant weer op vertrokken met koffers met gereedschap. Heeft u iets gezien, of heeft u een eventueel beelden in deze route? Neem dan contact op met de politie.

Tiplijn