Parfumdief Assen meldt zich bij politie; vrouwelijke verdachte nog steeds gezocht
112

Parfumdief Assen meldt zich bij politie; vrouwelijke verdachte nog steeds gezocht

Een van de verdachten die gezocht werd voor de diefstal van honderden euro's aan flesjes parfums uit een winkel aan het Mercuriusplein in Assen, heeft zich gemeld bij de politie.

Op 20 december publiceerde de politie een foto waarop een man en een vrouw te zien waren die betrokkenen zouden zijn geweest bij diverse diefstallen. Gisteren heeft de man zich bij de politie gemeld, de vrouw wordt nog altijd gezocht.

De diefstal in Assen vond plaats op 4 november. Aan het einde van de dag komt een medewerkster van de winkel er achter dat er een groot aantal flessen parfum ontbreekt uit de winkel. Bij het terugkijken van de beelden wordt snel duidelijk wat er is gebeurd. Een man en een vrouw komen gezamenlijk de winkel binnen. De man houdt twee plastic tassen vast en heeft een grote jas aan. Op de beelden is te zien dat zowel in de tassen als in de jas meerdere flesjes parfum verdwijnen. Op de foto’s zijn de man en de vrouw duidelijk in beeld.

Amersfoort
Het bedrijf dat aangifte heeft gedaan van deze diefstal, heeft het sterke vermoeden dat dit duo ook verantwoordelijk is voor een soortgelijk misdrijf in hun vestiging in Amersfoort.

Gezocht
De politie is dus nog op zoek naar de vrouwelijke verdachte. Herkent u haar? Of heeft u informatie die het onderzoek van de politie verder kunnen helpen? Dan komt de politie graag met u in contact. Neem contact op met de gratis opsporingstiplijn op 0800-6070. Blijft u liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Tiplijn