Drie personen aangehouden voor steekpartij op Koopmansplein Erik Smit
112

Drie personen aangehouden voor steekpartij op Koopmansplein

De politie heeft drie personen aangehouden voor betrokkenheid bij een steekpartij donderdagavond op het Koopmansplein in Assen. Het gaat om een 18-jarige man, een 22-jarige man en een minderjarige jongen. Allemaal afkomstig uit Assen.

Donderdagavond kreeg de politie meerdere meldingen van een vechtpartij op het Koopmansplein waarbij iemand zou zijn neergestoken. De man wist te ontkomen waarna de hulpdiensten konden worden gealarmeerd. De politie en de recherche startten een groot onderzoek op het Koopmansplein, waarbij onder andere naar het steekwapen werd gezocht. 

Ook is de politie op zoek naar een belangrijke getuige die donderdagavond rond 20:00 aanwezig was op het Koopmansplein. Hij heeft mogelijk videobeelden van een conflict tussen een aantal jonge mannen, waarbij een slachtoffer met een steekwapen verwond is.

Uit getuigenverklaringen schat de politie dat deze man ongeveer 50 jaar oud is, donker krullend, grijzend haar heeft en een bril draagt. Ook had hij een tas bij zich.

Bent u deze man? Neem dan contact op met de politie via 0900 8844. Ook andere getuigen van het steekincident op het Koopmansplein roept de politie op om zich te melden.

Tiplijn