Foto's: ACV wint van Rijnsburgse Boys Roelof Daalmeijer / Roda-Fotografie

Foto's: ACV wint van Rijnsburgse Boys

ACV heeft dit weekend het thuisduel tegen Rijnsburgse Boys met 2-1 gewonnen.

Onder regenachtige omstandigheden kwamen de blauw-zwarten al in de eerste minuut op achterstand. Nino Klaver profiteerde van een defensieve fout. Kort nadat er een half uur gespeeld was kwam ACV op gelijke hoogte. Luka Prljić scoorde van dichtbij de 1-1.

Na de rust leek de wedstrijd lange tijd op een gelijkspel af te gaan. Het waren echter twee invallers die de wedstrijd beslisten. Niels Grevink gaf een uitstekende lage voorzet waarna Arnoud Bentum bij de eerste paal raak schoot. Rijnsburgse Boys probeerde vervolgens nog van alles maar was niet bij machte om ACV van de zege af te houden. Door de overwinning staat ACV nu op een fraaie vierde plaats in de Tweede Divisie.

Volgende week
Volgende week zaterdag speelt ACV een uitwedstrijd tegen Koninklijke HFC. De ploeg van trainer Gertjan Tamerus kwam vandaag niet in actie. Op de ranglijst staat de ploeg uit Haarlem op de 5e positie met 20 punten uit 11 wedstrijden.

Bekijk alle foto's op roda-fotografie.nl.