Strijdvaardig ACV verliest van De Treffers Roelof Daalmeijer / Roda-Fotografie

Strijdvaardig ACV verliest van De Treffers

ACV heeft op eigen veld een 2-3 nederlaag geleden tegen De Treffers. Op basis van de gehele wedstrijd was het een verdiende zege voor de Groesbekers.

In de eerste helft lieten de bezoekers ACV niet in hun spel komen. Door een goal van Willem den Dekker werd er gerust met een 0-1 tussenstand.

Na de pauze kwam ACV goed uit de kleedkamer. Nande Wielink scoorde al vroeg in de tweede helft de gelijkmaker. Beide teams gingen voor de winst. Het was De Treffers dat na ruim een uur op 1-2 kwam. Kort voor tijd werd het 1-3 en leek de wedstrijd beslist. Giovanni Zwikstra scoorde in de 90e minuut de 2-3 zodat het toch nog erg spannend werd in de extra tijd. Een goal viel er niet meer zodat de drie punten voor de bezoekers waren.

Ranglijst
ACV is na de wedstrijd van vandaag een aantal plaatsen gedaald op de ranglijst. De ploeg van trainer Ruud Jalving staat nu op de 7e plaats met 17 punten uit 11 duels. Koploper is nog steeds Spakenburg dat ook vandaag weer drie punten pakte door met 0-3 te winnen van Noordwijk. Uit 11 wedstrijden hebben de Spakenburgers nu 27 punten verzameld.

Volgende week
Volgende week zaterdag speelt ACV een uitduel tegen Scheveningen. De ploeg van trainer en clubicoon John Blok speelde vandaag tegen Excelsior Maassluis. Het duel in Maassluis eindigde in een 2-2 gelijkspel. Op de ranglijst staat Scheveningen op de 13e positie met 13 punten uit 11 wedstrijden.