Massage & Wellness de Stoepen winnaar “Massage clinic of the year 2023”

Massage & Wellness de Stoepen winnaar “Massage clinic of the year 2023”

Ieder jaar schrijft The Corporate Livewire een competitie uit. In Nederland heet deze competitie “The Netherlands Prestige Awards”. Er kan deel worden genomen in diverse categorieën. Massage & Wellness de Stoepen kreeg dit jaar een nominatie in de categorie “Massage Clinic of the Year”. Onlangs kregen ze de uitslag te horen: Massage de Stoepen is de winnaar geworden. Met trots is Massage & Wellness de Stoepen “Massage Clinic of The Year 2023”.

Wat is Corporate Livewire: De Corporate Livewire Prestige Awards erkennen kleine en middelgrote bedrijven die de afgelopen 12 maanden hebben bewezen de beste in hun markt te zijn. Alle bedrijven op de shortlist die in aanmerking komen voor de prestigeprijzen, wordt gevraagd hun nominatie te ondersteunen met bewijs van hun werk, positieve feedback van hun klanten, informatie over eerdere accreditatie en erkenning en met het belichten van de meest opvallende onderdelen van hun bedrijf.

Het jurypanel baseert hun beslissingen op gebieden als uitmuntende service, kwaliteit van het product/de geleverde dienst, innovatieve praktijken, waarde, ethische of duurzame werkmethoden, evenals consistentie in prestaties.

De geselecteerde winnaars zijn degenen die hun sterke punten op deze gebieden het best kunnen demonstreren.

Massage de Stoepen cert

Tiplijn