Rondreis door Bali; de perfecte drieweekse rondreis!

Rondreis door Bali; de perfecte drieweekse rondreis!

Bali blijkt voor velen nog steeds bij uitstek de perfecte vakantiebestemming. Sommige zweren erbij voor een vakantie van een aantal weken, anderen weer - de echte backpackers - vinden het de perfecte plaats om bij te komen tussen het bezoeken van andere landen door. Het is niet zo gek, want met haar rijke cultuur, prachtige rijstvelden, witte stranden, blauwe zeeën, leuke marktjes, lekkere eettentjes en vriendelijke mensen, is het een waanzinnig eiland om je ogen uit te kijken en lekker te genieten.

Ben jij van plan drie weken op Bali rond te trekken, maar ben je nog zoekende in de precieze planning? Lees dan snel met ons mee en doe inspiratie op voor jouw drieweekse Bali avontuur!

Canggu: surfershotspot en hippe hang-outs
Canggu is een goede plek om te beginnen, te ‘’wennen’’ aan Azië, je jetlag weg te luieren en de cultuurshock te overmeesteren. Het is een magische plek waar jouw surfersdroom werkelijkheid kan worden! In de eerste dagen van je reis kan je genieten van de relaxte sfeer, mooie zonsondergangen en luie stranden. Canggu is de perfecte start van je reis vol avontuur en ontspanning.

Ubud: cultureel hart van Bali
Na Canggu reis je naar Ubud; het culturele centrum van Bali. Hier vind je beroemde rijstvelden waar je wel drie keer voor mag knipperen. In Ubud vind je de leukste marktjes met handgemaakte kunst, je kan langs de monkey forest voor het spotten van aapjes (tip: let op je spullen!) en boek een yogales in de heerlijke natuur die de plaats rijk is!

Nusa eilanden: paradijselijk genieten
Vervolg je avontuur naar de Nusa eilanden; parelwitte stranden en kristalheldere water. Snorkel tussen koraalriffen, bezoek het beroemde Kelingking beach op Nusa Penida en aanschouw de grootste gele brug tussen Nusa Lembongan en Ceningan.

Gili Eilanden; een feestje onder én boven water
De Gili-eilanden staan bekend om hun betoverende onderwaterwereld en levendige feestscene. Duik in het azuurblauwe water, zwem met zeeschildpadden en geniet van de onvergetelijke zonsondergangen op het strand. Bezoek de strand-bioscoop, waar ze ‘s avonds de leukste klassiekers draaien, en geniet van een cocktail (of twee) tijdens happy hour!

Uluwatu: kliffen en magische zonsondergangen
Sluit je rondreis in stijl af door Uluwatu te bezoeken; met hoge kliffen en magische zonsondergangen mag deze plaats eigenlijk écht niet ontbreken op jouw must-see-lijst! Bekijk de Kecak-dans bij de tempel van Uluwatu en geniet van een culinaire reis bij een van de mooie restaurants aan zee (op de klif, hallo mooie zonsondergang!).

Tip!: Ben je van plan een grote reis te maken naar bijvoorbeeld een land als Indonesië, dan is het verstandig om creditcard aanvragen op je voorbereidingslijst te zetten! Wil je meer tips en info over creditcards, dan kan je altijd even een kijkje nemen op icscards.nl!

Tiplijn