Te koop in Assen: karakteristieke vrijstaande woning met ruime sfeervolle tuin

Te koop in Assen: karakteristieke vrijstaande woning met ruime sfeervolle tuin

Op een rustige locatie in de Molenstraat gelegen karakteristieke vrijstaande woning, gebouwd in 1927. De woning is gelegen op een ruim perceel van 246m2 met een sfeervolle tuin op het zuidwesten. Het karakteristieke jaren-30 huis ligt op loopafstand van het centrum van Assen en overige voorzieningen.

De indeling van de woning is als volgt:

Begane grond:
Entree, hal met meterkast en kelderkast, toegang tot lichte royale zonnige woonkamer (ca 25 m2) met laminaatvloer, hoog plafond en openslaande deuren naar de tuin. De moderne half open keuken is voorzien van de volgende inbouwapparatuur; 5 pits gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast, combi-oven. De ruime bijkeuken( ca 7 m2) is voorzien van wasmachine aansluiting en Remeha HR combiketel uit 2018. Tevens is op de begane grond het toilet en de luxe badkamer (uit 2012) met tv, vloerverwarming, inloopdouche, bad (jetstreams) en twee wastafels.

Eerste verdieping:
Middels vaste trap bereikbare eerste verdieping met overloop, toilet met vaste wastafel en drie slaapkamers (ca. 6 m2, 9 m2 en 14 m2), waarvan 1 is voorzien van airco (vast). De gehele verdieping is voorzien van laminaat.

Zolder:
Middels vlizotrap een ruime bereikbare bergzolder. Vloeroppervlakte ca 25 m2, let op: nok 1,40 meter hoog.

Tuin:
De diepe en goed onderhouden tuin is gelegen op het Zuidwesten. De tuin is voorzien van een veranda met tv aansluiting en een ruime separate stenen berging (ca. 17m2).

Bijzonderheden:
- Gelegen op loopafstand van het centrum;
- Royale tuin gelegen op het Zuidwesten;
- Overkapping voorzien van tv aansluiting;
- Zeer mooie badkamer.
- In 2007 voorzien van een geïsoleerde betonnen vloer op de begane grond.
- In 2016 is het platte dak vernieuwd, in 2019 zijn de boeidelen vernieuwd, in 2022 zijn de voor- en achterdeur vernieuwd.

Zie: www.funda.nl/koop/assen/huis-42239219-molenstraat-125

Tiplijn