Te koop in Assen: ruime vrijstaande woning met 6 slaapkamers en aangebouwde serre

Te koop in Assen: ruime vrijstaande woning met 6 slaapkamers en aangebouwde serre

Deze ruime VRIJSTAANDE WONING is traditioneel gebouwd in 2008, heeft maar liefst 6 SLAAPKAMERS en is VOLLEDIG GEÏSOLEERD, waardoor het energielabel A heeft. De woning is voorzien van vloerverwarming op de gehele begane grond, 12 zonnepanelen op het dak en er is een pelletkachel aanwezig, wat een duurzame optie is voor verwarming. Ook beschikt de woning over airconditioning, waardoor het binnenklimaat op warme dagen aangenaam kan worden gehouden. De woning staat op een perceel van 387m² en heeft een woonoppervlakte van 187m² verdeeld over 3 verdiepingen.

De Zalmstraat is gunstig gelegen in de aantrekkelijke woonwijk Kloosterveen. Volop voorzieningen zijn in de nabijheid aanwezig zoals een uitgebreid winkelcentrum, meerdere scholen, kerk, sportvoorzieningen en kinderopvang. De bushalte met de Q-liner richting Groningen is aanwezig en het gezellige centrum van Assen is binnen 15 fietsminuten te bereiken. Ook bereik je snel de diverse uitvalswegen zoals de A28. Daarnaast is de wijk omgeven met prachtige natuurgebieden waar je heerlijk kunt wandelen of fietsen.

BEGANE GROND
Entree in hal met meterkast, toilet, trapopgang en toegang tot de zeer ruime en lichte woonkamer (ca. 51m²). De woonkamer geniet door de grote raampartijen van veel lichtinval en biedt middels openslaande deuren tevens toegang tot de aangebouwde serre. De sfeervolle serre (ca. 17m²) is een aangenaam verlengde van het woonoppervlakte en biedt een mooie overgang tussen binnen en buiten. De open keuken beschikt over een luxe kookeiland en is daarnaast uitgerust met een koelkast, vriezer, 2 combi-ovens (2022) en een vaatwasser (2021). Naast de keuken is er een bijkeuken aanwezig, waar de aansluitingen voor een wasmachine en droger zich bevinden.

EERSTE VERDIEPING
Overloop met toegang tot maar liefst 4 slaapkamers. Twee van de slaapkamers zijn voorzien van vaste kasten, wat extra opbergruimte biedt voor kleding en persoonlijke bezittingen. De kleinste slaapkamer is in de huidige situatie bij de aangrenzende kamer getrokken, desgewenst kan dit op eenvoudige wijze hersteld worden of worden ingezet als bijvoorbeeld een walk in closet. De badkamer is voorzien van een ligbad, tweede toilet, douche, wastafel en een wastafelmeubel.

TWEEDE VERDIEPING
Via een vaste trap bereik je de overloop met toegang tot nog twee slaapkamers (ca. 14m² en 9m²) met velux dakramen, de cv-opstelling en een vaste kast.

TUIN
Goed onderhouden en fraai aangelegde achtertuin voorzien van achterom, terras en een vrijstaande houten berging (ca. 4m2). De oprit aan de voorzijde van de woning biedt mogelijkheid voor het parkeren van meerdere auto's op eigen terrein.

STERKE PUNTEN EN BIJZONDERHEDEN
- Energiezuinig en voorzien van 12 zonnepanelen;
- Begane grond geheel voorzien van vloerverwarming;
- 6 slaapkamers;
- Aangebouwde serre;
- Schilderwerk buiten verricht in 2022;
- Garage in 2023 voorzien van 2 nieuwe houten deuren.

Zie: funda.nl/koop/assen/huis-42257624-zalmstraat-1

Tiplijn