Te koop in Assen: luxe ruime benedenwoning gelegen aan het water met 3 slaapkamers

Te koop in Assen: luxe ruime benedenwoning gelegen aan het water met 3 slaapkamers

Op de begane grond van het markante appartementen complex Aqua Veste, in de jonge wijk Kloosterveen, staat deze luxe en ruime benedenwoning. Rustig en veilig gelegen aan het water, maar toch in een levendige omgeving. De woning heeft maar liefst 3 slaapkamers en is in 2021 geheel vernieuwd.

De woning heeft een eigen voordeur, je hoeft dus niet met een lift of trappenhuis. Je kunt met de auto bij de voordeur komen, dus geen gedoe met het uitladen van de boodschappen.

De indeling is als volgt:
Via de voordeur kom je in een ruime gang, van waaruit je toegang hebt tot alle vertrekken. Het woongedeelte, de 3 slaapkamers, de badkamer, het toilet en de berging. Het woongedeelte bestaat uit een royale living, een ruim opgezette en luxe keuken en daarachter een apart eetgedeelte. De keuken is voorzien van een groot aanrecht met spoelunit, inductie kookplaat, inbouw vaatwasser en design afzuigkap. Tegenover dit aanrecht staat een hoge kastenunit met inbouw koel/vries combinatie, een combi oven en een grote voorraadkast.

De 3 slaapkamers zijn ruim van opzet, evenals de badkamer met een grote inloopdouche met een Grohe smart regendouche, een wastafel met onderkast met daarboven een grote spiegelkast met verlichting en een hoge kolomkast. Verder bevind zich hier het 2e toilet en een design radiator. Zelfs de toiletruimte is ruim bemeten en heeft naast het hangend toilet een fontein met onderkast. In de berging hangt de nieuwe CV ketel en de nieuwe afzuigunit. Daarnaast zijn hier aansluitingen voor wasmachine en droger en is er nog volop opbergruimte.

Zie: funda.nl/koop/assen/appartement-42200241-perzikstraat-2

Tiplijn