Te koop in Assen: karakteristieke twee-onder-een-kapwoning met drie ruime slaapkamers

Te koop in Assen: karakteristieke twee-onder-een-kapwoning met drie ruime slaapkamers

Aan een rustige straat in de wijk de Lariks, op loopafstand van het Lariksbos, staat deze karakteristieke twee-onder-een-kapwoning. Het betreft een nette woning die goed is onderhouden. De woning is voorzien van een sfeervolle woonkamer en een ruime keuken. De badkamer heeft een moderne uitstraling en er zijn drie ruime slaapkamers aanwezig. Door de grote ramen en de openslaande deuren naar de tuin komt er veel natuurlijk licht naar binnen.

De verzorgde tuin ligt op het zuidoosten en heeft een breed zonneterras. In de tuin staat een mooie houten schuur van 21m2. De schuur is voorzien van elektra en kan ideaal gebruikt worden als hobbyschuur. Aan de schuur zit een overkapping waar je op een warme zomerdag lekker kunt zitten.

De woning heeft een gunstige ligging. Het centrum bevindt zich namelijk op fietsafstand, net als verschillende scholen, het wijkwinkelcentrum en diverse sportgelegenheden. De uitvalswegen zijn gemakkelijk te bereiken en er is een goede busverbinding.

Indeling:

Begane grond:
Hal/entree, toiletruimte met hangtoilet en fontein. Gezellige ruimtelijke en aangenaam lichte woonkamer, die is voorzien van mooie houten vloer. De tuingerichte open woonkeuken is modern met openslaande tuindeuren naar het terras. De keuken (2014) is uitgevoerd in lichte en neutrale kleurstelling en voorzien van koel-vriescombinatie, vaatwasser, magnetron, oven, kookplaat en afzuigkap. In de ruime kastenwand bevinden zich de wasmachine, cv-ketel en bergruimte.

Eerste verdieping
Vanaf de ruime overloop zijn de 3 slaapkamers en de badkamer toegankelijk. De frisse badkamer is voorzien van ligbad, ruime douche, wastafel en tweede toilet.

Via de vlizotrap is de bergzolder bereikbaar.

Zie: funda.nl/koop/assen/huis-42138235-gouwe-116

Tiplijn