Te koop in Assen: riante vrijstaande villa met drie terrassen aan rand van het bos

Te koop in Assen: riante vrijstaande villa met drie terrassen aan rand van het bos

Deze riante, onder architectuur gebouwde, vrijstaande villa ligt in de geliefde wijk De Houtlaan in Assen. Door het vele groen in en rondom de wijk is het hier rustig en aangenaam wonen. U loopt binnen enkele minuten naar het natuurgebied Kampsheide dat deel uitmaakt van Natura 2000. Het stadcentrum van Assen met het intercitystation bevindt zich op tien minuten fiets/rijafstand. Al met al een van de mooiste locaties in Assen.

De woning is goed onderhouden. Bij binnenkomst is de lichte en ruime vide een blikvanger, de leefruimte is eveneens licht door de vele raampartijen. De aanwezigheid van de moderne keuken en een aantal speelse elementen in de vormgeving, geven het huis een bijzondere uitstraling.

De tuin is onder architectuur aangelegd en ligt op het noorden. Door de grootte ervan is er op zonnige dagen op een van de drie terrassen een plekje te vinden om van de zon te genieten. Het perceel is maar liefst 1.004 m² groot.

Het huis heeft een aangebouwde dubbelsteens garage die voorzien is van een op afstand bedienbare sectionaaldeur, een buitenkraan en enkele ramen. Via een vlizotrap bereikt u een opbergzolder. Vanuit de garage is een deur naar de achtertuin. Op de oprit is plaats voor minstens twee auto’s.

Indeling woonhuis:

Begane grond:
Riante hal met vide en toilet met fontein. Vanuit de hal is de toegang tot de bijkeuken met aansluiting voor het witgoed. Er is een geëmailleerde wasbak aanwezig met koud en warm water. Via een glazen deur betreedt u de lichte eet- en woonkamer die gescheiden worden door een doorkijkhaard. Aansluitend staat de luxe keuken voorzien van spoelbak met kraan, oven, magnetron en koelkast en het kookeiland met kraan en spoelbak, 5-pits gasfornuis en afzuigkap.

Aan de voor- en achterkant van het woongedeelte geeft een schuifpui toegang tot zowel het terras aan de straatzijde als tot de achtertuin. De ruime werkkamer die als kantoor kan worden ingericht, is te bereiken vanuit de hal en vanuit de woonkamer.

Eerste verdieping:
Via de fraaie trap bereikt u de vide met drie slaapkamers en twee badkamers. De eerste badkamer bevat een wastafel, toilet, douchecabine en ligbad en is te bereiken via de masterbedroom, waarin zich een inloopkast bevindt. De tweede badkamer op de overloop heeft een toilet, wastafel en douchecabine. Via een vlizotrap bereikt u een prachtige zolder met mogelijkheid voor bouw extra kamer.

Extra informatie:
Als eigenaar van de woning bent u lid van de coöperatie Houtlaan. Deze coöperatie verzorgt het onderhoud van de mandelige ruimte aan ‘De Houtlaan’. Kosten hiervoor zijn ca. 200 euro per jaar en de coöperatie houdt een ledenvergadering 1x per jaar.

Zie: funda.nl/koop/assen/huis-42139031-houtlaan-53

Tiplijn