Te koop in Assen: royale luxe vrijstaande woning met grote tuin

Te koop in Assen: royale luxe vrijstaande woning met grote tuin

Droomt u ervan om te wonen in de groene parkachtige omgeving “Diepstroeten”? Deze royale vrijstaande woning (2016) is prachtig gelegen met tot ’s avonds laat de zon in de tuin. De woning is volledig geïsoleerd (energielabel A), hoogwaardig afgewerkt, voorzien van kunststof kozijnen, een luxe keuken, luxe en moderne badkamer van 2022, 4 ruime slaapkamers, inpandige bijkeuken, garage en het woonhuis is voorzien van maar liefst 22 zonnepanelen.

Aansluiting op de uitvalswegen A28 en N33 en op korte afstand van het centraal station, scholen en het winkelcentrum Vredeveld.

Begane grond: entree in hal met toegang tot het toilet voorzien van een wandcloset (2022), ruime lichte woonkamer met vrij uitzicht en pvc-vloer, royale woonkeuken met bar en voorzien van een luxe keukenblok met de volgende apparatuur t.w. inductie kookplaat, stoomoven, koelkast, vriezer, vaatwasser en quooker. Vanuit de woonkamer en woonkeuken is de bijkeuken bereikbaar met tevens toegang tot de garage.

Eerste verdieping: overloop, drie ruime slaapkamers, moderne en luxe badkamer (2022) met vloerverwarming en voorzien van een inloopdouche, dubbele wastafel en wandcloset. Vanaf de overloop is de 2e verdieping bereikbaar met een vaste trap.

Tweede verdieping: overloop en een ruime werk- slaapkamer.

Tuin: een heerlijke tuin, fraai aangelegd en voorzien van drainage, de tuin is voorzien van een overkapping zodat je tot 's avonds laat kunt genieten van de avondzon.

Zie: funda.nl/koop/assen/huis-42138970-truffel-6

Tiplijn