Te koop in Assen: luxe appartement met uitzicht op landgoed Valkenstijn

Te koop in Assen: luxe appartement met uitzicht op landgoed Valkenstijn

Op zoek naar een luxe appartement met zowel voorzieningen als mooie natuur op korte afstand? Dan bent u bij de Platolaan aan het juiste adres. Op deze plek in het appartementencomplex 'Nieuw Valkestijn' vindt u op loopafstand enerzijds alle gemakken die de stad Assen u biedt en anderzijds de natuur van zowel landgoed Valkestijn als het prachtige Drentsche Aa-gebied.

Het appartementencomplex waarin het appartement zich bevindt is gerealiseerd in 2008 en kent een hoog afwerkingsniveau. In het complex bevinden zich twaalf luxe hoekappartementen verdeeld over vier verdiepingen. Het complex is onder andere voorzien van een eigen parkeergarage en een intercomsysteem met videoverbinding. Het complex kent een zorgvuldige en solide VvE welke ervoor zorgt dat het onderhoud en de kwaliteit van het gebouw voor de bewoners wordt gewaarborgd.

Het appartement is gelegen op de tweede verdieping van het complex en is zowel via trap als via lift te bereiken. De ligging aan de oostzijde van het gebouw maakt dat dit appartement zowel een hoog niveau van privacy alsook een fijn uitzicht geeft. Het appartement is voorzien van een PVC-vloer, een functionele keuken en ruim bemeten sanitaire voorzieningen.

Indeling;
ruime hal met garderobe, meterkast, bergruimte en toiletruimte, lichte woonkamer met eethoek en open keuken in hoekopstelling. De keuken is naast de kastruimten voorzien van verschillende inbouwapparatuur, te weten; vaatwasser, koelkast, combi-oven, afzuigkap en inductiekookplaat. Vanuit de keuken is via een schuifpui het ruime betegelde inpandige balkon met een oppervlakte van 14 m2 te bereiken. Dit balkon is middels een glazen schuifwand afsluitbaar en biedt door haar ligging nabij bos en weide een fijne zitplek met voldoende privacy.
Vanuit de woonkamer zijn via een gang de twee slaapkamers met oppervlakten van 12 m2 en 16 m2 en de badkamer voorzien van douche, toilet, dubbele wastafel en bidet.
Verder bevindt zich aan het einde van de gang nog een bergruimte voorzien van wasmachineaansluiting, hier bevindt zich eveneens de CV-installatie (bouwjaar 2020) alsmede de mechanische ventilatie unit.

Bij het appartement behoren verder een privé parkeerplek alsmede een bergruimte van 8 m2 welke zich op de begane grond bevinden. Via de afsluitbare parkeergarage kunnen zowel de bergruimte als de hal waar zich de lift bevindt worden bereikt.

Samenvattend;
- ruim en goed afgewerkt appartement
- up to date inrichting en een uitstekende staat van onderhoud
- gunstige ligging met voldoende privacy
- appartementencomplex met actieve VvE en voorzien van vele gemakken
- ligging op korte afstand van zowel winkelcentrum als natuur

Benieuwd geworden naar deze fijne plek? Neem dan contact op met het kantoor voor het maken van een bezichtigingsafspraak.

Zie: funda.nl/koop/assen/appartement-42100905-platolaan-2-28

Tiplijn