Te koop in Assen: vrijstaande villa met grote tuin en zonneterras

Te koop in Assen: vrijstaande villa met grote tuin en zonneterras

Deze degelijk gebouwde VRIJSTAANDE VILLA heeft een prettige, logische en functionele indeling. Samen met de ruime hoeveelheid leefruimte maakt het hier comfortabel wonen.

De woning is namelijk voorzien van ruim 200 m² aan woonoppervlakte! De situering van de woning is ook mooi, omgeven door meerdere fraai vormgegeven vrijstaande woningen en aan de voorzijde gelegen aan een groenvoorziening/speelweide. De locatie aan de rand van de woonwijk Kloosterveen geeft het geheel een ruime en groene uitstraling.

INDELING VAN DE WONING
Begane grond: entree/hal, toilet, kantoorruimte/hobbykamer, woonkamer en-suite met openslaande tuindeuren, half open keuken met inbouwapparatuur, doorgang naar de geïsoleerde garage met bijkeuken ruimte.
Eerste verdieping: overloop, 4 royale slaapkamers en de badkamer.
Tweede verdieping: overloop, ruime vijfde slaapkamer en een berging met cv-opstelling.

INFO
* De riante woonkamer aan de voorzijde heeft veel lichtinval, en-suite deuren, een erker en een houtkachel.
* Door de en-suite deuren is er in feite een dubbele woonkamer ontstaan, het zitgedeelte aan de achterzijde heeft openslaande tuindeuren.
* De open keuken is geüpgraded in 2018 en is voorzien van een groot 6-pits Boretti gasfornuis met dubbele oven, afzuigkap, koelkast, vaatwasser en Quooker. De keuken heeft extra lichtinval door de lichtkoepel. Er is voldoende ruimte voor een grote eettafel. De keuken is daarnaast voorzien van vloerverwarming.
* Op de begane grond bevindt zich tevens een handige extra kamer, die gebruikt kan worden als thuiswerkplek of bijvoorbeeld als hobbykamer of extra slaapkamer.
* De aangebouwde geïsoleerde stenen garage is ruim bemeten, voorzien van elektra, wastafel en elektrische deur. In de garage is een aparte bijkeuken ruimte met achter entree.
* Er zijn 4 ruim bemeten slaapkamers op de eerste verdieping, 2 van de slaapkamers zijn voorzien van een wastafel. Vanuit één slaapkamer is het zonnige balkon te betreden.
* Op de eerste verdieping bevindt zich tevens de nette badkamer, deze is voorzien van een douchehoek, toilet, ligbad en dubbele wastafelmeubel.
* De vijfde slaapkamer op de tweede verdieping is via een vaste trap te bereiken en voorzien van een dakkapel en knieschotten.
* Op de tweede verdieping bevindt zich tevens een handige berging met opstelling van de cv-ketel en de wasmachineaansluiting.
* De woning is gelegen op een riant perceel van 802 m². De tuin wordt omringd door een sfeervolle beukenhaag en veel natuurlijk groen. De achtertuin is gelegen op het zuiden en voorzien van een groot zonneterras.
* Aan de voorzijde van de woning is er een grote oprit met ruimte voor meerdere auto's.
* De woning is voorzien van 14 zonnepanelen, welke een opbrengst generen van ca. 3.372 kWh op jaarbasis.
* De woning is volledig geïsoleerd en voorzien van een Energielabel A.

Zie: funda.nl/koop/assen/huis-42194350-tjalk-70

Tiplijn