Te koop in Assen: luxe helft van dubbel woonhuis met 5 slaapkamers

Te koop in Assen: luxe helft van dubbel woonhuis met 5 slaapkamers

Zo laat zich deze XXL HELFT VAN EEN DUBBEL WOONHUIS zich het beste omschrijven. Maar liefst 223 m² aan woonoppervlakte, een moderne architectuur, luxe afwerking, grote raampartijen, duurzaam, energielabel A++ en comfortabel.

De woning heeft een grote woonkamer met fraaie raampartijen, een ruime en luxe woonkeuken, vijf volwaardige slaapkamers, een luxe badkamer op de eerste verdieping én een tweede badkamer op de 2e verdieping, kantoorruimte op de begane grond, dakterras/balkon en een geïsoleerde garage/berging.

INDELING WONING
Begane grond: hal/entree met toiletruimte, meterkast en trapopgang, L-vormige woonkamer en suite, woonkeuken met grote schuifpui, kantoorruimte en garage/berging.
Eerste verdieping: overloop met separaat toilet, 3 slaapkamers en een badkamer.
Tweede verdieping: overloop, badkamer, 2 slaapkamers en ruim balkon.

INFO
* De woonkamer aan de voorzijde heeft veel lichtinval, en suite deuren en is voorzien van een fraaie pvc-vloer.
* De luxe woonkeuken aan de achterzijde heeft een schuifpui en is voorzien van een kookeiland met inductiekookplaat, afzuigkap en Quooker. De keuken is daarnaast voorzien van een grote kastenwand met bijna alle denkbare inbouwapparatuur waaronder een stoom oven, koffiemachine en vaatwasser.
* Aansluitend aan de keuken bevindt zich achter de berging een hele handige thuiswerkplek of hobbyruimte.
* In de volledig geïsoleerde berging bevinden zich opstelling van de technische installaties, waterontharder en witgoedaansluitingen.
* Op de eerste verdieping zijn er 3 royale slaapkamers, een separaat toilet, 2 inloopkasten en een luxe badkamer met inloopdouche, dubbele wastafelmeubel en een ligbad.
* De tweede verdieping heeft 2 slaapkamers, inloopkast en een badkamer met inloopdouche, toilet en wastafelmeubel. Vanuit beide slaapkamers is het riante balkon (ca. 19 m²) te bereiken, gelegen op het zuiden.
* De fraai aangelegde achtertuin is via een achterom te bereiken en gelegen op het westen. In de achtertuin staat een vrijstaande houten berging met royale overkapping. Aan de voorzijde is er parkeergelegenheid op de eigen oprit.

DUURZAAMHEID
* De woning is voorzien van 28 zonnepanelen, welke een opbrengst generen van ongeveer 6.500 kWh op jaarbasis.
* De gehele woning is voorzien van vloerverwarming.
* De woning is voorzien van een hybride warmtepomp (Daikin uit 2017) en een elektrische boiler van 120 liter
(Bosch Tronic 4000T uit 2022).
* Door de kunststof kozijnen met HR++ beglazing betreft het een zeer onderhoudsvriendelijke woning.
* Dit heeft geresulteerd in een Energielabel A++!

Zie: funda.nl/koop/assen/huis-42182620-bosrank-14/

Tiplijn