Te koop in Assen: moderne helft van dubbel woonhuis met 5 slaapkamers

Te koop in Assen: moderne helft van dubbel woonhuis met 5 slaapkamers

Verrassend ruim helft van dubbel woonhuis met vijf slaapkamers, bijkeuken en garage. 

Het schilddak met de bijbehorende overstekken, de erker in de woonkamer met daarboven het balkon van de master bedroom geven deze traditioneel gebouwde tweekapper de nodige charme.
Dit woonhuis is uitermate geschikt voor gezinnen, het is ruim en bezit 5 volwaardige slaapkamers.

De mooie Stoepveldsingel ademt de charmante jaren 30 stijl (in een nieuw jasje) uit.
Deze goed onderhouden woning bevindt zich in deze mooie en ruim opgezette groene straat met de natuur om de hoek en alle voorzieningen binnen 5 minuten fietsen. De woning is gelegen in de geliefde wijk Marsdijk waar een ruim opgezet winkelcentrum aanwezig is, maar ook een medisch centrum met apotheek, diverse basisscholen en vele sportmogelijkheden. Ga je regelmatig naar Groningen, dan is er een zeer goede busverbinding (Q-liner) die aan de rand van de wijk vertrekt.

INDELING

BEGANE GROND:
Hal met toilet met fonteintje (2022), gezellige en ruimtelijke woonkamer met erker, open keuken in een hoekopstelling voorzien van inbouwapparatuur (vaatwasser, koelkast, oven, gas kookplaat en afzuigkap), bijkeuken met aansluiting voor de wasmachine en binnendoor naar de garage.

EERSTE VERDIEPING:
Overloop, drie ruime slaapkamers waarvan de ouderslaapkamer met vaste kastenwand en toegang tot het balkon en moderne badkamer (2021) met douche, bad, dubbele wastafelmeubel en tweede toilet.

TWEEDE VERDIEPING:
Via een vaste trap te bereiken verdieping met 2 slaapkamers en ruimte waar de cv ketel opgesteld staat. Er zijn knieschotten waar de nodige bergruimte achter zit.

BUITEN:
Voortuin en oprit, ruime achtertuin gelegen op het Oosten.

BIJZONDERHEDEN:
- Zeer ruime woning met 5 slaapkamers
- Badkamer en toilet recentelijk vernieuwd (2022)
- Nabij natuurgebied van de Drentse Aa
- Wijkvoorzieningen op loopafstand
- Op 20 autominuten van Groningen gelegen

Zie: funda.nl/koop/assen/huis-42180710-stoepveldsingel-25

Tiplijn