Te koop in Assen: vrijstaande villa met luxe en grote tuin

Te koop in Assen: vrijstaande villa met luxe en grote tuin

Op een royale kavel in de gewilde wijk Kloosterveen staat deze goed onderhouden ruime en robuuste VRIJSTAANDE VILLA met maar liefst 198 m² woonruimte, garage en aangebouwde aluminium overkapping.

Deze woning is gebouwd in 2005 op een perceel van 611 m² en biedt aan de achterzijde veel privacy. Op de ruime oprit is plaats voor twee auto's en via een pad langs de garage is de grote achtertuin te bereiken.

INDELING
Begane grond: prachtige, statige entree met veel lichtinval, toilet en deur naar de living met houten vloer, inbouwhaard, terrasdeuren en via de en suite deuren doorgang naar de half open keuken. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur en biedt de toegang tot de inpandige kantoorruimte en bijkeuken. De aangebouwde stenen garage is toegankelijk vanuit de bijkeuken en is in spouw gebouwd, voorzien van een elektrische garage deur, krachtstroomaansluiting en afgewerkt met een gecoate vloer. Hier is voldoende ruimte voor opslag en stalling van fietsen e.d.

1e verdieping: via de trap vanuit de entree is de overloop bereikbaar die met een vide en grote raampartijen een echte eyecatcher is. De verdieping is verder voorzien van een separaat toilet, drie grote slaapkamers waarvan één met aansluitend een fraaie inloopkast. In de ruime badkamer vind je een wastafelmeubel met dubbele wastafel, een hoekligbad en een luxe inloopdouche met dubbele douchegarnituur.

2e verdieping: via een vaste trap kom je op een multifunctionele verdieping waar eenvoudig een vierde en/of vijfde kamer kan worden gerealiseerd. Hier zijn verder de warmwatervoorziening, de verwarmingsinstallatie alsmede de omvormers van de zonnepanelen aangebracht.

OMGEVING
De woning is gelegen op een mooie rustige locatie in de woonwijk Kloosterveen, deelplan Kloosterhout. Kloosterveen is voorzien van een compleet winkelcentrum met o.a. twee supermarkten. Tevens zijn er vele sportvoorzieningen in de woonwijk en op loopafstand van het Arboretum en de ATB route en op korte afstand van de golfbaan en recreatiepark Baggelhuizerplas.

Zie: funda.nl/koop/assen/huis-42160441-kloosterhout-18

Tiplijn