Te koop in Assen: royaal vrijstaand woonhuis met grote tuin en uitzicht op parkje

Te koop in Assen: royaal vrijstaand woonhuis met grote tuin en uitzicht op parkje

Royaal en nagenoeg nieuw vrijstaand woonhuis met garage, carport, fietsenschuur en tuinhuis in het prachtige groene woonpark Diepstroeten aan de zuidkant van Assen.


Deze vrijstaande woning is zeer fraai gelegen aan de rand van de geliefde wijk Diepstroeten. Een fijne en ruim opgezette groene woonwijk aan de zuidzijde van Assen. Op korte afstand van natuurgebieden als het Balloërveld en de Drentse Aa. Maar ook op 10 fietsminuten van het centrum van Assen, NS station, supermarkten, scholen en andere voorzieningen. Ook de uitvalswegen richting Groningen (20 minuten), Hoogeveen en Veendam zijn snel bereikbaar.

De woning is gesitueerd op de hoek van de straat en biedt vrij uitzicht op een parkje. Zonnige tuin op het zuidoosten met tuinhuis van waaruit het in alle seizoenen goed vertoeven is met zicht op de tuin. Er is een extra parkeerplaats met ruimte voor een extra auto of een camper c.q. caravan op eigen erf.

De woning
Dit ruime huis is gebouwd van eerste klas materialen en met een hoog afwerkingsniveau. Kunststof kozijnen (dus nagenoeg geen onderhoud) met gelaagd glas, draai-/kiepramen, rolluiken en horren. Er is een waterontharder. De woning is uiteraard optimaal geïsoleerd en voorzien van 20 zonnepanelen. Hierdoor zijn de energiekosten laag.

De indeling

Begane grond
Hal, toilet, royale L vormige woonkamer met fraaie laminaatvloer v.v. vloerverwarming, moderne semi-open keuken met grote hoekopstelling, voorzien van diverse inbouwapparatuur: oven, magnetron, koel-/vriescombinatie, 5 pits fornuis en vaatwasser, grote eethoek en openslaande deuren naar de tuin. Bijkeuken met aansluiting wasmachine/droger. Aangebouwde garage (v.v. muur- en dakisolatie) die ook binnendoor bereikbaar is en universeel gebruikt kan worden en een carport.

Eerste verdieping
3 ruime slaapkamers voorzien van vloerverwarming en een riante badkamer met ligbad, douche (2 x regendouches), wastafelmeubel, 2e toilet, eveneens v.v. vloerverwarming. Vaste trap naar …

Tweede verdieping
Prachtige grote 4e slaapkamer (master bedroom) met ingebouwde kasten en een ruime overloop met eveneens diverse inbouwkasten. Ook de 2e verdieping is voorzien van vloerverwarming.

Vliering
Extra vliering/bergruimte.

Kortom …
Een riant vrijstaand woonhuis met diverse extra’s op een prachtige locatie in Diepstroeten.
Daarom beslist een bezichtiging waard!

Virtueel al te bezichtigen!
Deze woning heeft een unieke eigen website met onder andere een virtuele tour. Druk rechts op 'Download Brochure' en kom alles te weten van de woning en de omgeving!

Toelichting meting gebruiksoppervlakte
Onze meetinstructie is gebaseerd op BBMI. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Zie: www.funda.nl/koop/assen/huis-42185030-koningsmantel-30

Tiplijn