Te koop in Assen: twee-onder-een-kapwoning met royale tuin

Te koop in Assen: twee-onder-een-kapwoning met royale tuin

Goed onderhouden en energiezuinige TWEE-ONDER-EEN-KAPWONING met energielabel A+, fraai gelegen aan de rand van Marsdijk met vele voorzieningen binnen handbereik. De woning is gebouwd in 2005, staat op een ruim perceel van 261 m² en beschikt over een aangebouwde stenen garage, bijkeuken, vier ruime slaapkamers en een royale tuin met vrijstaand houten tuinhuis.

De woning is door de jaren heen goed onderhouden en op een groot aantal punten verbeterd. Zo zijn er in 2020 13 zonnepanelen geplaatst en is in dit jaar tevens een zonneboiler (120 liter) geplaatst en de mechanische ventilatiebox vervangen.

INDELING
Begane grond: entree/hal met toilet, meterkast en trapopgang met trapkast. Ruime straatgerichte woonkamer met pelletkachel (ter overname) en erker met ramen tot aan de grond, aan de achterzijde de open keuken met openslaande deuren naar het terras en toegang tot de bijkeuken. De keuken is voorzien van nieuwe inbouwapparatuur waaronder een inductiekookplaat, afzuigkap, oven, koelkast en vaatwasser. De bijkeuken is in 2016 aangebouwd en voorzien van keukenblok met vriezer en grote lichtkoepel. Vanuit de bijkeuken is tevens de achtertuin te bereiken.

Eerste verdieping: overloop met toegang tot drie slaapkamers, badkamer voorzien van douchehoek, ligbad, wastafelmeubel en toilet.

Tweede verdieping: middels vaste trap te bereiken ruime zolderverdieping met tevens een vierde slaapkamer, voorzien van twee Velux dakramen en bergruimte achter de knieschotten. Op de overloop de cv-opstelling, zonneboiler (2020), mechanische ventilatiebox (2020) en witgoedaansluiting.

BUITEN
De achtertuin is in 2016 volledig opnieuw aangelegd, waarbij tevens drainage is aangelegd. De achtertuin is gelegen op het noorden en is voorzien van een groot, vrijstaand tuinhuis (2016). De tuin heeft meerdere terrassen en beschikt over veel privacy. Vanuit de tuin is de garage te betreden. Aan de voorzijde is voldoende ruimte om op eigen terrein te parkeren.

INFO
* Volledig geïsoleerde woning met energielabel A+;
* Keukenapparatuur is vanaf 2017 vervangen;
* Voorzien van 13 zonnepanelen en zonneboiler 120 liter;
* Rolluiken begane grond en eerste verdieping;
* Buitenschilderwerk 2020;
* Roestvrijstalen bladroosters bij de dakgoten.

Tiplijn