Te koop in Assen: karakteristieke jaren 30-woning met uitzicht op de Vaart

Te koop in Assen: karakteristieke jaren 30-woning met uitzicht op de Vaart

Karakteristieke jaren 30-woning gelegen op één van de mooiste plekken aan de stille kant van de vaart.

Deze keurig onderhouden vrijstaande woning is gelegen in een rustige, doodlopende weg aan de Drentse Hoofdvaart. Vanuit de woonkamer heeft u een schitterend uitzicht op de boten die voor uw woning langsvaren. De ligging is werkelijk uniek te noemen, omdat de woning vlakbij het gezellige centrum van Assen met al haar voorzieningen ligt, maar ook nabij de uitvalswegen naar bijvoorbeeld de snelweg.

Het hoge plafond en de erker in de woonkamer maken het een ruim en gezellig geheel, waarbij veel daglicht naar binnen valt. De dichte keuken heeft nog een oude schouw en binnendoor is een grote bijkeuken bereikbaar. Op de verdieping zijn er 3 slaapkamers en een badkamer. Op de zolder is er veel bergruimte aanwezig.

De tuin is groen en gezellig ingericht met een aparte houten schuur en een kas. Er is veel privacy aanwezig. Aan de voorzijde is een oprit voor meerdere auto's. Totale perceeloppervlakte 366 m².

Kom vooral kijken.... er zijn niet veel woningen die op zo'n unieke plek liggen met zo'n mooie en karakteristieke uitstraling!
Virtueel al te bezichtigen: Deze woning heeft een unieke eigen website met onder andere een virtuele tour. Druk rechts op 'Download Brochure' en kom alles te weten van de woning en de omgeving!

INDELING WOONHUIS

BEGANE GROND: Entree met toegang tot de kelder, gezellige woonkamer met veel daglicht, erker en sfeergashaard, dichte keuken met vaste kast, oude schouw en enige inbouwapparatuur, grote bijkeuken met aansluiting voor de wasmachine en badkamer met douche, wastafel en toilet. Via een luik in de bijkeuken is er een extra zolder toegankelijk waar ook de cv-ketel hangt.

EERSTE VERDIEPING: Overloop met bergkast, drie slaapkamers, waarvan twee met vaste kasten en badkamer met ligbad, wastafelmeubel en tweede toilet.

TWEEDE VERDIEPING: ruime zolderberging.

BIJZONDERHEDEN:
- gelegen op één van de mooiste plekjes aan de stille kant van de Vaart
- prachtig vrij uitzicht over de Drentse Hoofdvaart
- karakteristiek jaren '30 woning
- hoge plafonds op de begane grond
- veel bergruimte
- oprit voor meerdere auto's
- nabij het stadscentrum van Assen en al haar voorzieningen
- op 20 autominuten van Groningen gelegen

Zie: funda.nl/koop/assen/huis-42013600-oude-hoofdvaartsweg-17

Tiplijn