Te koop in Assen: royaal vrijstaande woning met 5 slaapkamers

Te koop in Assen: royaal vrijstaande woning met 5 slaapkamers

Onder architectuur gebouwde royale vrijstaande woning met ruime woonkeuken, 5 slaapkamers en een grote tuin. De woning is gelegen in een van de meest geliefde wijken van Assen.

Marsdijk is een rustige, groene wijk wat het een heerlijke plek maakt om te wonen. Door de vele speelveldjes is het ook een zeer kindvriendelijke wijk. Daarnaast biedt Marsdijk vele voorzieningen. Zo heeft Marsdijk een eigen winkelcentrum met o.a. een Lidl, een Jumbo en een Kruidvat. Ook scholen en sportvoorzieningen bevinden zich in de nabije omgeving. Vanuit Marsdijk is er een snelle verbinding met de A28 en Marsdijk is ook goed bereikbaar met het OV.

Langbree 11 betreft een onder architectuur gebouwde woning met een aangebouwde stenen garage. In 2020 hebben de huidige bewoners door het samenvoegen van ruimtes een heerlijke woonkeuken gecreëerd met een prachtig kook- en spoeleiland. De woning is altijd goed onderhouden en dat is dan ook te zien. Op de toiletruimte en de bijkeuken na is de gehele begane grond voorzien van vloerverwarming!

De woning heeft een mooie, grote tuin rondom. De tuin is groen ingericht en er is een heerlijk loungeplek gecreëerd. De tuin is gericht op het zuidwesten waardoor je de hele dag van de zon kunt genieten.

Indeling van de woning:

Begane grond:
Overkapte entree in lichte hal met vide, toiletruimte, trapopgang en meterkast. Vanuit de hal toegang tot de royale woonkeuken. De keuken is voorzien van een prachtige inbouwkeuken, uitgevoerd in lichte tijdloze kleurstelling en beschikt over een groot kook- en spoeleiland met een inductiekookplaat. Daarnaast is de keuken voorzien van een stoomoven, grote koelkast en een vaatwasser. Voor een riante eethoek biedt deze woonkeuken ruimschoots plaats. Vanuit de keuken is er een directe verbinding met de sfeervolle woonkamer. Het betreft een aangenaam lichte woonkamer met openslaande deuren naar de tuin. Naast de woonkamer ligt een kamer die nu dienst doet als werkkamer, maar die ook kan worden gebruikt als bijvoorbeeld speelkamer. De bijkeuken, uitgerust met witgoedaansluitingen, is toegankelijk vanuit de woonkeuken en biedt rechtstreeks toegang tot de aangebouwde stenen garage, die is uitgerust met een elektrisch bedienbare deur.

Eerste verdieping:
Vanaf de overloop heeft u toegang tot de 4 slaapkamers op deze verdieping en de badkamer. 2 slaapkamers zijn beide voorzien van een wastafel en een inbouwkast met 2 deuren. In de badkamer treft u een ligbad, separate douche, toilet en wastafel in meubel aan. Vanaf de overloop is het balkon te betreden van waar u een mooi uitzicht heeft op de achtertuin.

Tweede verdieping:
Middels vaste trap bereikt u de ruime overloop van deze verdieping. Vanaf de overloop is de sfeervolle 5e slaapkamer bereikbaar. Heel veel bergruimte bevindt zich achter de knieschotten.

Bijzonderheden:
- Keurig onderhouden ruime onder architectuur gebouwde woning met maar liefst 5 slaapkamers;
- Gelegen in de gewilde wijk Marsdijk nabij alle voorzieningen;
- Goed bereikbaar, zowel met eigen vervoer als ook per OV;
- Tuin met volop privacy;
- Gehele begane grond voorzien van vloerverwarming (m.u.v. toilet en bijkeuken);
- Riante woonkeuken met prachtige inbouwkeuken (2021) in neutrale en tijdloze kleurstelling;
- Vernieuwde groepenkast in de meterkast (2020);
- Energielabel B

Zie: funda.nl/langbree-11

Tiplijn