Te koop in Assen: vrijstaande woning met garage en ruime kavel

Te koop in Assen: vrijstaande woning met garage en ruime kavel

Op een prachtige en rustige locatie, aan de rand van de woonwijk MARSDIJK gelegen VRIJSTAANDE WONING met aangebouwde garage en carport, nabij het kanaal. De woning staat op een ruime kavel van 817m², is gebouwd in 1988 en is in het najaar van 2022 voorzien van maar liefst 12 ZONNEPANELEN.

Het deelplan in de wijk waar de woning gebouwd is kenmerkt zich door de hoeveelheid groen en het rustig wonen.

De woning is gunstig gelegen ten opzichte van uitvalswegen (A28), het winkelcentrum van Marsdijk, de sporthal en het kanaal waar het heerlijk wandelen en fietsen is. Tevens is het natuurgebied Balloërveld binnen enkele minuten bereikbaar.

BEGANE GROND:
Entree in ruime hal met toilet, meterkast, trapopgang en toegang tot de keuken (ca. 20m²) en royale woonkamer (ca. 44m²). De woonkamer is door de vele raampartijen een fijne, lichte woonkamer met veel leefruimte en is voorzien van een sfeervolle haard. De woonkeuken is gelegen aan de tuinzijde en is voorzien van een hoekblok met apparatuur zoals een vaatwasser, koelkast, vriezer, afzuigkap, combi-oven, inductiekookplaat en een prachtig natuurstenen aanrechtblad. Tevens biedt de keuken toegang tot de bijkeuken met wasmachine/droger-aansluiting en toegang tot de ruime garage.

EERSTE VERDIEPING:
Overloop, voorzien van airco, met toegang tot maar liefst vier ruime slaapkamers (ca. 18m², 10m², 6m² en 7m²), de badkamer (ca. 6m²) een multifunctionele ruimte (ca. 9m²) en een separaat toilet. De royale slaapkamer gelegen over de volle breedte van de woning biedt toegang tot de loggia. De badkamer is voorzien van een whirlpool, douche en een dubbele wastafel met meubel.

TWEEDE VERDIEPING:
Vliering.

Zie: www.funda.nl/koop/assen/huis-42932345-langbree-14

Tiplijn