Te koop in Assen: vrijstaande semi-bungalow met grote tuin

Te koop in Assen: vrijstaande semi-bungalow met grote tuin

Schitterend wonen in het Westerpark, op uitstekende stand gelegen vrijstaande semi-bungalow met drie slaapkamers en vrijstaande stenen garage.

De woning is gebouwd in 1964 en gelegen op een royale kavel van 878 m². Westerpark is een groene, ruim opgezette woonwijk en is gelegen nabij het centrum van Assen. Sportvelden, het Asserbos en recreatiegebied Baggelhuizerplas zijn goed te bereiken.

INDELING:
Begane grond: ruime centrale hal/entree met toilet, meterkast en trapopgang naar de eerste verdieping. De royale woonkamer met uitbouw beschikt over veel lichtinval aan zowel de voor- als achterkant. De nette dichte eetkeuken is voorzien van kookplaat, oven, magnetron, koelkast, vriezer en vaatwasser en biedt middels tuindeur toegang tot de ruime achtertuin. De bijkeuken is voorzien van inbouwkast en witgoedaansluitingen. Op deze verdieping vindt men tevens een slaapkamer en badkamer voorzien van ligbad, douchehoek, toilet en dubbele wastafelmeubel.
Eerste verdieping: overloop met vide en toegang tot twee ruime slaapkamers, beide voorzien van een dakkapel en bergruimte achter de knieschotten.

BUITENOM
De zeer ruime achtertuin is ca. 25 meter diep en is gelegen op het westen. Vanuit de achtertuin is de aangebouwde stenen berging te bereiken en tevens de vrijstaande stenen garage. De zeer zonnige achtertuin heeft meerdere terrassen en beschikt over zeer veel privacy. De woning heeft aan de voorzijde genoeg parkeergelegenheid op eigen terrein.

Zie: www.funda.nl/koop/assen/huis-42945692-arthur-van-schendellaan-5

Tiplijn