Te koop in Assen: half vrijstaand herenhuis met garage en carport

Te koop in Assen: half vrijstaand herenhuis met garage en carport

Aan de rand van Kloosterveen gelegen, zeer ruime en luxe uitgevoerd HALFVRIJSTAAND HERENHUIS met garage en carport.

Met een woonoppervlak van bijna 200 m² en de in de uitbouw geplaatste riante keuken biedt deze woning alles wat veeleisende woningzoekers willen. Een royale leefruimte op de begane grond, 5 slaapkamers en 2 badkamers maken deze woning zeer geschikt voor gezinnen en thuiswerkers. Het energielabel A geeft aan dat de woning goed geïsoleerd is. Het dak is gunstig gelegen voor zonnepanelen, zodat de woning relatief gemakkelijk met een (hybride) warmtepomp verwarmd kan gaan worden.

De indeling is als volgt:
BEGANE GROND:
Entree/hal met meterkast, trapopgang en modern afgewerkt toilet. In de zeer ruime woonkamer (ca. 62m²) is o.a. een gezellige zithoek voorzien van gashaard. De in de uitbouw geplaatste luxe, moderne halfopen keuken (ca. 19 m²) heeft een groot kookeiland met 5-pits kookplaat, wasemkap, oven en combi-oven, koel-/vriescombinatie, koffiemachine en vaatwasser. De oppervlakte van de woonkamer en de keuken samen bedraagt maar liefst ca. 65 m²!

EERSTE VERDIEPING:
Overloop met trapopgang, 3 ruime slaapkamers (resp. ca. 14, 15 en 15 m²) en een moderne badkamer (ca. 10 m²) voorzien van ligbad, douchehoek, dubbele wastafel en toilet.

TWEEDE VERDIEPING:
Overloop, 2 ruime slaapkamers met dakramen en tweede badkamer voorzien van douche, wastafel en toilet.

VERDER:
Aangrenzend aan de eethoek van de woonkamer en de keuken is een overkapping aangebracht die aansluit op de op het zuid-oosten gerichte tuin met houten tuinhuis en riant zitgedeelte.

De aangebouwde garage is volledig geïsoleerd en is voorzien van witgoedaansluitingen. Voor de garage bevindt zich een ruime carport.

Samenvattend:
- Energielabel A met mogelijkheden voor verder verduurzaming.
- Gedeeltelijke vloerverwarming.
- Riant woonoppervlak; woonkamer, eetkamer en keuken samen ruim 80 m².
- Garage met carport. Ruimte voor meerdere auto's.
- Gelegen aan de rand van de wijk, dus fijne uitloopmogelijkheden naar het Arboretum, de 27 holes golfbaan en het Pelinckbos.

Zie: funda.nl/koop/assen/huis-42992112-ahornhout-22

Tiplijn