Menu

Te koop Assen: ruime twee-onder-een-kapwoning met garage

Ruime twee-onder-één-kapwoning met garage, tuin op het zuiden en fantastisch uitzicht. 

Altijd al gedroomd van een twee onder-één-kapwoning met garage op een 'daalders plekje' in Marsdijk maar gedacht dat dit onder de twee ton niet mogelijk is? Dit is uw kans! 

In verband met grote interesse zijn twee OPEN HUIS momenten georganiseerd. U bent, zonder een afspraak te maken, van harte welkom op WOENSDAG 15 MAART 2017 van 16:00 tot 17:00 en op VRIJDAG 17 MAART 2017 van 16:00 - 17:00. Neemt u gerust bij het bezichtigen iemand (voor zover nodig) mee met verstand van bouwkundige zaken. Elke keuring is toegestaan, een keuring kan plaatsvinden tijdens de bovengenoemde momenten.

Smalgoorn 14 is altijd verhuurd geweest en wordt nu te koop aangeboden. Dit is een woning voor een echte liefhebber die bereid is om te investeren. Velen in Marsdijk gingen u voor, met prachtige woningen als eindresultaat. 

Extra informatie: 

- Een projectnotaris is actief. De notariskeuze is aan de verkoper; 
- Aanvaarding dient op korte termijn te geschieden; 
- Bezichtigen buiten de genoemde open huis momenten is niet mogelijk; 
- De verkoop gaat via een inschrijvingsprocedure, de makelaar geeft u hier graag extra informatie over tijdens de open huis momenten. 

Bent u op zoek naar een goed onderhouden, ruimte twee-onder-één-kapwoning met garage en zonnige tuin? Kom dan naar het open huis. 

Kenmerk: Doorstroomwoning 

meer:  http://www.funda.nl/koop/assen/huis-49175106-smalgoorn-14/

 

9403NW 14 Smalgoorn binnen