Menu

Te koop Assen: Karakteristieke hoekwoning

Karakteristieke, uitgebouwde HOEKWONING met garage, oprit, dakkapel en uitzonderlijk grote tuin aan de rand van het stadcentrum van Assen. 

In één van de oudste straten van Assen treft u deze verrassend ruime hoekwoning op een bijzonder groot perceel van maar liefst 665 vierkante meter aan. In de tweede helft van de jaren tachtig is de woning ingrijpend verbouwd waardoor achter de traditionele gevel een ruime sfeervolle gezinswoning is ontstaan. De zestig meter diepe tuin biedt ongekende mogelijkheden. 

De woning is gelegen in de gezellige woonwijk Assen Oost, dé woonwijk in Assen waar u de dynamiek van de stad ervaart maar waar u ook kunt genieten van de rust en de natuur. Het NS station, scholen, winkelcentrum Vredeveld en het stadcentrum van Assen bevinden zich op loopafstand. 

De woning dient op bepaalde punten aangepakt te worden. De echte liefhebber zal tijdens een bezichtiging zien dat het casco van de woning in orde is en dat de woning door de verbouwing in 1986 een moderne 'logische' indeling heeft gekregen. Zo bevindt de badkamer zich op de eerste verdieping en hebben de woonkamer, woonkeuken en slaapkamers 'hedendaagse' afmetingen. 

Kortom, sfeervol wonen op een prachtige centrale plek op een uniek groot perceel. 

Extra informatie: 

- Met uitzondering van de originele voorgevel is de woning in spouw gebouwd; 
- Verwarming door middel van een Nefit HR CV ketel, bouwjaar 2009; 
- De woning is gedeeltelijk voorzien van een betonnen vloer. 

meer:
http://www.funda.nl/koop/assen/huis-49167468-steendijk-161/

 

9404AD 161 steendijk binnen