Menu

Te koop in Assen: samengevoegde 2 onder 1 kap woning

ROYALE KAVEL/ VOLLEDIGE GERENOVEERD/ VEEL LUXE/ DICHTBIJ ALLE VOORZIENINGEN EN NATUUR 


Deze samengevoegde 2 onder 1 kapwoning gelegen aan de Tuinstraat in Assen met een oppervlakte van 275 m² en verrassende elementen in overvloed is een heerlijk huis met veel mogelijkheden. De Tuinstraat, gelegen aan de rand van het centrum, biedt het comfort van wonen in een rustige woonomgeving terwijl u in 10 minuten naar het Assense centrum loopt, en is gelegen bij meerdere uitvalswegen. Ook de natuur is op loopafstand te vinden en hier kunt u genieten van uitgebreide wandel en fietsmogelijkheden. Het bus/ treinstation is binnen 3 fietsminuten te vinden. 

Het is een sfeervol, warm en comfortabel huis met als middelpunt de woonkeuken. Officieel wordt dit soort woonkamer Engelse suite genoemd door de voor- en achterkamer die gescheiden zijn door een halfopen scheidingswand met een dubbele deuren. De beide ruimten zijn dus afsluitbaar en hierdoor afzonderlijk van elkaar te gebruiken. Vanuit het eetgedeelte bereikt u via openslaande deuren het grote terras. Op de vloer van de begane grond ligt een eikenvloer en verder heeft de woning nog enkele kenmerken uit de jaren '30 zoals de originele paneeldeuren.

Natuurlijk wilt u ook buiten genieten. Hier kan dat, met een fraaie overkapping en een leuke tuinindeling. 1 van de opritten bevindt zich aan de achterzijde, biedt toegang vanuit de Ereprijsstraat en komt uit bij een vrijstaande garage. Er zijn aan de voorzijde ook een tweetal opritten te vinden. De achtertuin biedt alle privacy die u van een huis als dit verwacht. 

De eigenaar heeft zo goed mogelijk geprobeerd om isolerende maatregelen te nemen, ten aanzien van dubbel glas en dakisolatie. Tevens zijn er zonnepanelen geplaatst die een zeer goed rendement opleveren. 

meer:  https://www.funda.nl/koop/assen/huis-49304325-tuinstraat-71/

 

9404KK 71 Tuinstraat binnen