Menu

te koop Assen: volledig gerenoveerde Woning

In zeer geliefde straat op loopafstand van BOS en STATION gelegen VOLLEDIG GERENOVEERDE WONING met GROTE, MULTIFUNCTIONELE GARAGE/KANTOOR. Dit unieke object met vele mogelijkheden (o.a. dubbele bewoning of bedrijf aan huis) is rond 1910 gebouwd en staat op een mooie kavel van 728 m². Nadat in 2006 de volledig geïsoleerde garage met eigen keuken, toilet en badkamer was gerealiseerd is in 2010 is de woning 'gestript' en nagenoeg opnieuw opgebouwd. Hierbij is niet bespaard op kwaliteit van materialen of energiebesparende maatregelen, wat resulteert in een prachtige woning met A-label. 

Om u een beeld te geven de uitgevoerde werkzaamheden vanaf 2010: 
- Uitbouw zij- en achterkant woning 
- Nieuw opgetrokken, geïsoleerde buitengevels (m.u.v. voorgevel) 
- Nieuw geïsoleerd dakbeschot incl. geglazuurde pan, epdm plat dak, zinken goten 
- Nagenoeg al het houtwerk inclusief kozijnen vervangen 
- Alle gas-, water- en elektraleidingen vervangen incl. meterkast 
- Nieuwe cv-ketel i.c.m. zonnecollectoren en 300 liter boilervat met dubbele spiraal 
- Nieuwe zonnepanelen op de garage (20*255=5100 Wp) 
- Nieuwe massief eiken keuken 
- 2 Nieuwe badkamers en toilet 
- Nieuwe inbouwhaard in keuken 
- Nieuwe gashaard in woonkamer 
- Vloerverwarming 
- etc... 

DE CHARME VAN TOEN, MAAR HET GEMAK VAN NU!? KOM KIJKEN EN LAAT U VERRASSEN!! GARAGE/KANTOORRUIMTE (10,35*7,70 binnenwerks): 
Begane grond: verdeeld in een grote garageruimte (ca. 50 m²) met 2 elektrisch bedienbare segmentdeuren en een zelfstandige woon/kantoorruimte (ca. 25 m²) met eenvoudige keuken, toilet, badkamer en slaapkamer/kantoor. 

Eerste etage: ruime overloop/bergzolder en boven de woon/kantoorruimte zijn twee slaapkamers (nog zonder cv) gerealiseerd. 

Dit multifunctionele bijgebouw uit 2006 is in gemetselde spouwmuur opgetrokken, geheel voorzien van vrijdragende betonvloer met vloerverwarming, heeft een eigen hr-combiketel 2005 en is volledig geïsoleerd (dak-, muur-, vloer- en glasisolatie).

meer:  http://www.funda.nl/koop/assen/huis-49108210-steendijk-203/

 

9404AD 203 steendijk binnen