Te koop in Assen: twee-onder-een-kapwoning met aangebouwde garage

Te koop in Assen: twee-onder-een-kapwoning met aangebouwde garage

Keurig onderhouden 2-onder-1 kap woning met aangebouwde garage, gelegen in een rustige straat met veel privacy en alleen bestemmingsverkeer.

De woning is gebouwd in 1974 en is gelegen op korte afstand van het winkelcentrum Nobellaan. Ook is de binnenstad van Assen is zeer gemakkelijk te bereiken en op korte afstand van de woning. Daarnaast liggen overige voorzieningen zoals, scholen, openbaar vervoer en uitvalswegen in de nabije omgeving.

De woning is als volgt ingedeeld:
Entree/hal welke toegang biedt tot de meterkast, toilet en trapopgang. Vanuit de hal komt men in keuken en de lichte woonkamer. De nette keuken is voorzien van een 5-pits gasfornuis met oven, afzuigkap, ingebouwde magnetron en vaatwasser.

Op de eerste verdieping bevindt zich een ruime overloop welke toegang biedt tot drie lichte slaapkamers en de badkamer. De vernieuwde badkamer is voorzien van betonlook vloer, een inloop douche, tweede toilet en een wastafelmeubel. De voorste slaapkamer is voorzien van een wastafel.

De tweede verdieping is bereikbaar middels een vaste trap. Deze verdieping is voorzien van een ruime vierde slaapkamer, bergruimte en cv-ketel(2017).

De woning is volledig geïsoleerd en beschikt op het dakraam na volledig over kunststof kozijnen met HR++ glas.

De ruime achtertuin is gelegen op het oosten en beschikt over een achterom. In de tuin zijn daarnaast een vrijstaande houten huisje en een stenen garage aanwezig.

Sterke punten en bijzonderheden:
- Achterom bereikbaar;
- Voorzien van kunststof kozijnen met HR++ glas;
- Volledig geïsoleerd;
- Garage met oprit.

Zie: www.funda.nl/koop/assen/huis-42595689-westrupstraat-8

Tiplijn