Te koop in Assen: semi-bungalow op ruim perceel

Te koop in Assen: semi-bungalow op ruim perceel

In gewild Marsdijk staat deze geschakelde en levensloopbestendige SEMI-BUNGALOW op 492 m2 eigen grond. Een groot voordeel van deze woning is dat er naast een volledig woonprogramma op de begane grond ook nog 2 slaapkamers en een extra badkamer op de verdieping aanwezig zijn.

Deze woning is zeer gunstig gelegen nabij het wijkwinkelcentrum, openbaar vervoer, uitvalswegen, de A28 afrit Assen-Noord en een prachtig natuurgebied met uitgebreide wandel- en fietsroutes.

BEGANE GROND
Entree in hal. Toilet met fonteintje. Heerlijk ruime en lichte woonkamer met een erker, een handige provisie-/trapkast en een schuifpui naar de achtertuin. Open keuken voorzien van een U- opstelling en diverse inbouwapparatuur waaronder een elektrische kookplaat, vaatwasser, oven en een koelkast. Royale slaapkamer met eveneens een schuifpui naar de tuin. Vanuit de slaapkamer is er toegang tot de gemoderniseerde badkamer met toilet, douche en een wastafelmeubel.

VERDIEPING
Overloop. Bergruimte. 2 Slaapkamers. Badkamer met douche, toilet en vaste wastafel.

GARAGE:
De garage, met elektrisch bedienbare deur, is met 3.28 meter prettig breed en is van binnenuit bereikbaar vanuit de hal. Eventueel kan (een deel van) de garage bij de woning worden betrokken zodat er een mogelijkheid is voor kantoor of praktijk aan huis.

TUIN:
De beschutte achtertuin is gelegen op het oosten en beschikt over meerdere terrassen waar u van zowel zon- als schaduwplekken kunt profiteren. Achterin de tuin staat een houten berging voorzien van elektra. Ziet u het ook al voor u om nog een prachtige overkapping te plaatsen?

Kenmerken en specificaties:
- Levensloopbestendige en goed onderhouden woning;
- Buitenschilderwerk is dit jaar nog uitgevoerd;
- Deze woning is destijds gebouwd met een extra grote slaapkamer op de begane grond;
- Totaal: 3 slaapkamers;
- Mooi perceel van 492 m2 eigen grond;
- De achtergevel is voorzien van een groot zonnescherm;
- Inpandige garage en eigen oprit;
- Ideaal gelegen op loopafstand van diverse wijkvoorzieningen, groenperken, speelvoorzieningen voor kinderen en uitvalswegen;
- Een snelle aanvaarding behoort tot de mogelijkheden.

Kortom: bent u ook enthousiast geworden? Bel gerust voor een afspraak met ons kantoor en kom kijken!

Toelichting meting gebruiksoppervlakte
Onze meetinstructie is gebaseerd op NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Zie: www.funda.nl/koop/assen/huis-42558309-steeginghof-9

Tiplijn