Menu

Sponsoractie IJsspeedway Jasper Iwema

Als ik zeg dat er in ijsspeedway geracet wordt met 500 cc-motoren, met meer dan 200 spikes in elke band, met snelheden van meer dan 120 kilometer per uur, zonder remmen (!), op ijsbanen die jullie kennen van het schaatsen, wat zou jij dan zeggen?

Gekkenwerk? onmogelijk? Of.. ik ben erbij! Steun mij, koop een spike uit mijn band en race op die manier met me mee over het ijs van Thialf!
Na afloop van de race stuur ik je de spike als aandenken met een persoonlijke bedankkaart toe.
Een spike waarmee ik 31 maart aanstaande race in Thialf kost € 25,00 en is één van de originele ‘givebacks’ die ik geef aan ‘supporters’ via deze campagne.

  

Hallo allemaal, ik ben Jasper Iwema, 27 jaar en woon in Hooghalen, al jaren ben ik actief als topsporter, motorcoureur. Racen doe ik omdat ik hou van de adrenaline-kick van de snelheid, het verleggen van grenzen en het gevaar uit te dagen in competitie met anderen. Motorsport is een kostbare sport en ben ervan overtuigd dat velen van jullie mijn passie voor deze sport delen, vandaar deze campagne.  

Racefans kennen mij wellicht van de TT in Assen en van het wereldkampioenschap motorwegrace, waarin ik meerdere races bij de beste 10 coureurs van de wereld wist te finishen. Dat was op asfalt. Nu ga ik het avontuur aan op ijs!  

Sponsor jij ook mee:  KLIK HIERMijn Campagne

Ik heb voor deze campagne ten doel gesteld om €19.500 op te halen en een vol Thialf stadion te krijgen tijdens de Roelof Thijs bokaal. Het racen zelf kost nog veel meer geld door onder andere het materiaal, het vervoer en de verre reizen die gemaakt moeten worden naar landen waar ijs ligt. Ik hoop met dit bedrag extra kansen te creëren, zodat ik met goed materiaal nog meer kan trainen in Zweden en Rusland om zo mezelf beter te ontwikkelen richting de top en daarnaast de sport bekender te maken bij een breder publiek waardoor het ook interessanter voor sponsoren zal worden.  

2017 03 05 spikeIk wil jullie letterlijk en figuurlijk een onderdeel van mijn debuut in het WK IJsspeedway laten zijn tijdens de Roelof Thijs Bokaal races op 31 maart in het Thialf stadion van Heerenveen. En ik wil jullie persoonlijk en op originele wijze laten merken hoe belangrijk jullie steun is en nodig jullie uit om de passie voor deze pure eigenzinnige, spectaculaire tak van motorracen samen uit te dragen.  

En omdat ik het motorracen op asfalt nog niet helemaal ben vergeten.. Iedere deelnemer aan de campagne, groot of klein, maakt kans op 2 VIP-kaarten voor de TT van Assen in het TT Holland House! De winnende deelnemer maak ik op 1 mei 2017 bekend in mijn vlog. Alvast hartelijk bedankt en tot in Thialf! meer foto van de Sponsoractie   
bij de GAMMA in Assen   http://www.ineke-heijting.nl/jasper-ijsspeedway/ 


Jasper IWEMA klik hier                      

Sponsor jij ook mee:  KLIK HIER

 

 

2017 03 05 jasper Iwema ijsspeedway