Menu

ACV hervat competitie thuis tegen NSC Nijkerk

acvACV hervat zaterdag de competitie thuis tegen NSC Nijkerk. Een belangrijk duel voor ACV om zich te handhaven in de strijd om de titel in de Hoofdklasse B van het zaterdagvoetbal. Het biedt ook de kans op revanche voor de uitschakeling in de bekerstrijd op woensdag bij WVV in Winschoten. 

Afgelopen zaterdag speelde ACV niet. Het zag CSV Apeldoorn, een van de concurrenten, gelijkspelen. NSC Nijkerk staat vlak boven de ploegen die gedoemd zijn tot deelname aan de nacompetitie om degradatie te ontlopen. Toch doet de formatie van trainer Jochem de Weerdt  het de laatste tijd niet slecht. De Nijkerkers zijn al vijf wedstrijden ongeslagen en klopten afgelopen zaterdag Flevo Boys met 4-2. Eerder dit seizoen won ACV in Nijkerk (1-2). Saber Hendriks doelpuntte toen voor ACV en zag Klaas de Graaf in eigen doel schieten. De tegentreffer werd gemaakt Gerrit Bartels. 

ACV begint aan de wedstrijd tegen NSC Nijkerk met het minste aantal verliespunten. Of dat zo blijft, zal blijken vanaf 14.30 op Sportpark Stadsbroek.