Inschrijving Midnightwalk 2023 van start Leen Rombaut

Inschrijving Midnightwalk 2023 van start

Op vrijdag 8 september gaat de mooie Rotary Midnightwalk weer van start. Dit inmiddels zeer bekende wandelevenement belooft ook in 2023, met opnieuw een andere route, verrassend en spectaculair te zijn. Het goede doel blijft hetzelfde: bestrijding van kinderarmoede in Assen.

Eén op de vijftien kinderen groeit op in armoede, ook in Assen en omgeving leven meer dan 1000 kinderen op of onder de armoedegrens. De Midnightwalk steunt in samenwerking met Kinderhulp de projecten die de kinderen de mogelijkheid bieden om mee te doen en er (weer) bij te horen.

Vorig jaar is met de Midnightwalk €15.000,- opgehaald en gedoneerd aan het Nationaal Fonds Kinderhulp. Een fantastisch resultaat dat de organisatie ook dit jaar wil halen. Door mee te lopen steunt u met uw inschrijfgeld dit belangrijke doel. Naast de bijdrage van zo’n 1500 deelnemers zijn onze sponsoren en partners onmisbaar voor het mogelijk maken van dit evenement. Op verzoek van veel deelnemers is het dit jaar ook mogelijk om bij de aanmelding, naast de deelnamekosten, een aanvullende bijdrage te doen van €5, €10 of €15.

Voor wie de Midnightwalk nog niet kent, Het jaarlijks terugkerende evenement betreft een ongeveer 7 kilometer lange wandeling door een deel van Assen. Op circa 20 locaties worden de wandelaars verrast met allerlei vormen entertainment, zoals zang, muziek, theater. De route is nog geheim, maar de wandeling start om 21:30 uur op het Koopmansplein en de finish is rond middernacht in het centrum van Assen.

Meelopen op 8 september? Inschrijving is open sinds zaterdag! Deelnemers aan de Midnightwalk kunnen zich voor €12,50 per persoon inschrijven via de website. Het inschrijfgeld gaat rechtstreeks naar de projecten van Kinderhulp in Assen.

De Midnightwalk Assen vindt dit jaar voor de 15e keer plaats op 8 september en is een initiatief van Rotary Club Assen-Noord. Kijk voor meer informatie op www.midnightwalk.nl.

Tiplijn