Te koop in Assen: helft van dubbel woonhuis met ruime tuin

Te koop in Assen: helft van dubbel woonhuis met ruime tuin

Geheel GASLOOS, ONDERHOUDSVRIJE HELFT VAN EEN DUBBEL WOONHUIS met GARAGE, voorzien van KUNSTSTOF kozijnen, RUIME TUIN, gelegen op een prachtige locatie in woonpark Diepstroeten. 

De woning is gelegen in een fijne en groene leefomgeving. Natuurgebieden als het Balloërveld en de Drentse Aa liggen om de hoek. Maar ook de binnenstad van Assen, het NS station, supermarkten en scholen zijn allen binnen 10 fietsminuten bereikbaar.  

Deze woning is gasloos, zeer energiezuinig, optimaal geïsoleerd en instapklaar. De woonkamer is aan de achterzijde gesitueerd waardoor u fantastisch uitzicht heeft over de tuin en door de direct aangrenzende groensingel ervaart u veel rust en privacy. U zult hier al snel het gevoel ervaren alsof u in een bos woont. 

De indeling is als volgt:

Begane grond:
Hal / entree met meterkast, trapopgang en toilet voorzien van hangend closet en fonteintje. Vanuit de hal toegang tot de tuingerichte woonkamer voorzien van grote ramen en een loopdeur naar de tuin. De luxe open keuken is aan de voorzijde gesitueerd en beschikt over een kookeiland met barretje, inductie-kookplaat en afzuigkap. Aan de andere zijde de vaatwasser, kastenwand met koelkast, ingebouwde koffiemachine en oven. 

Eerste verdieping:
Overloop met daaraan 3 slaapkamers. Door de hoge gootlijn zijn alle kamers op de eerste etage voorzien van rechte wanden. De badkamer beschikt over een ruime inloopdouche, wastafelmeubel, bergkast, designradiator en een tweede toilet.

Tweede verdieping:
Royale zolderruimte met twee dakramen en toegankelijke knieschotten. Deze zolder biedt voldoende mogelijkheden als multifunctionele ruimte, maar ook voor het realiseren van 1 of 2 extra slaapkamers.

BIJZONDERHEDEN:
- Gelegen in de groene wijk Diepstroeten op een royale kavel, grenzend aan een groensingel;
- Geheel gasloze woning;
- Energiezuinig;
- Instapklaar;
- De begane grond en eerste verdieping zijn voorzien van prachtige houten vloeren;
- Voorzien van kunststof kozijnen;
- Vloerverwarming op zowel de begane grond als op de eerste verdieping;
- Drie slaapkamers met de mogelijkheid om er meer te creëren op de tweede etage;
- Gelegen op 25 autominuten van Groningen.

Virtueel al te bezichtigen!
Deze woning heeft een unieke eigen website met onder andere een virtuele tour. Druk rechts op 'Download Brochure' en kom alles te weten van de woning en de omgeving!

Toelichting meting gebruiksoppervlakte
De woning is gemeten op basis van de Branche Brede Meetinstructie (BBMI). Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Zie: funda.nl/koop/assen/huis-42027635-pronkridder-72

Tiplijn