Te koop in Assen: karakteristieke vrijstaande woning met grote tuin nabij Asserbos

Te koop in Assen: karakteristieke vrijstaande woning met grote tuin nabij Asserbos

Karakteristieke vrijstaande woning met grote tuin op het zuidwesten nabij het asserbos én het centrum van Assen.

We kunnen wel stellen dat deze woning is gelegen op een perfecte locatie. De woning staat namelijk aan de rand van het Asserbos, slechts enkele meters verwijderd van 'de Vaart' en het centrum van Assen. Op deze plek komen natuur en stad samen, wat wens je je nog meer?

Alle voorzieningen bevinden zich in de nabije omgeving. Zo zijn verschillende scholen binnen enkele minuten lopen te bereiken en bevinden de supermarkten zich op fietsafstand. Ook de uitvalswegen zijn goed bereikbaar.

De woning heeft een bijzonder mooie, grote tuin met een vrijstaande garage met extra zolder. Dat vind je niet snel op zo'n locatie. De tuin ligt op het zuidwesten en door de lengte van de tuin is er altijd een plekje om te genieten van de zon. Het is een prachtige groene tuin en achter de woning staat een gezellig tuinhuisje. Achter de garage is nog een carport gebouwd en is er meer dan genoeg parkeergelegenheid op eigen terrein.

Het betreft een hele leuke, karakteristieke woning. De huidige eigenaren hebben onlangs de handen uit de mouwen gestoken en de gehele verdieping gestript en het dak en verdiepingsvloer geïsoleerd. Je kunt deze verdieping nu geheel naar eigen wens indelen!

INDELING

Begane grond:
Via de de entree kom je binnen in de lange hal. De originele paneeldeuren zijn nog aanwezig, waardoor de hal een mooie, karakteristieke uitstraling heeft. Aan de voorzijde van de woning zit een kamer die ideaal als hobby-/werkkamer gebruikt kan worden. Tevens is er ook een kelder toegankelijk. Vanuit de hal stap je de fijne woonkamer binnen met hoge plafonds met prachtige ornamenten. Door de grote ramen aan de voorzijde van de woning komt er veel licht naar binnen. In het verlengde van de woonkamer is ruimte voor een gezellige eethoek. De half open keuken met granietenaanrechtblad is voorzien van een koelkast, vaatwasser, 5-pits gasfornuis, afzuigkap en een combi-oven. Vanuit de keuken kom je in de bijkeuken waar de toegangsdeur naar de zijkant van de woning zit die leidt naar de Witterstraat. Ook zit hier een separaat toilet en een badkamer. De badkamer is voorzien van een douchecabine en een dubbele wastafel. In de badkamer is ruimte voor witgoed. Achter de woning is een houten serre aangebouwd met ramen van glas in lood en openslaande deuren naar de tuin.

Eerste verdieping:
De eerste verdieping is onlangs volledig gestript, waarbij het dak en de verdiepingsvloer zijn geïsoleerd. Je kunt deze verdieping helemaal naar eigen wens inrichten. De oude balken zijn in tact gebleven wat een mooie uitstraling geeft. De aansluitingen voor een toilet en koud- en warmwater zijn aanwezig, zodat ook op deze verdieping een badkamer gerealiseerd kan worden.

De achterzijde van de woning is voorzien van screens. Tevens is er een airconditioning op de eerste verdieping aanwezig welke eventueel ook kan verwarmen.

BIJZONDERHEDEN:
- Diepe tuin op het zuidwesten met veel privacy
- Parkeren op eigen terrein
- Bovenverdieping naar eigen wens in te delen
- Het Asserbos als achtertuin
- Nabij het centrum van Assen
- Gemeentelijk monument
- Leuk uitzicht naar de Vaart
- Het betreft een gemeentelijk monument, waardoor de woning is vrijgesteld van een energielabel

Zie: www.funda.nl/koop/assen/huis-42010066-witterstraat-3

Tiplijn