Te koop in Assen: vrijstaand woonhuis met tuin grenzend aan het water

Te koop in Assen: vrijstaand woonhuis met tuin grenzend aan het water

In de woonwijk Kloosterveen, deelwijk Kloosterhout, prachtig gelegen VRIJSTAAND WOONHUIS met tuin grenzend aan het WATER, aan de voorzijde VRIJ UITZCHT over groen en de woning is voorzien van o.a. een luxe KEUKEN, 4 ruime SLAAPKAMERS, 21 ZONNEPANELEN en voorzien van ENERGIELABEL A+.

Kloosterveen is geliefd vanwege de ligging nabij de A28, het complete wijkwinkelcentrum, vele andere voorzieningen als huisartsen, apotheek, meerdere basisscholen en de natuur op loopafstand. Grenzend aan de wijk bevinden zich het arboretum en de golfbaan. Op fietsafstand is het natuurgebied rondom de Baggelhuizer plas gelegen.

Indeling:

Begane grond:
Ruime hal, toilet, uitgebreide meterkast, toegang tot bijkeuken / werkkamer. Tuingerichte woonkamer met erker en openslaande deuren naar het terras. De leefkeuken met kookeiland is middels schuifdeuren af te sluiten van de woonkamer. Deze moderne keuken uit 2019 is van alle gemakken voorzien en bevat naast veel bergruimte een combi oven én een combi stoomoven, een koffiezet automaat, twee koelkasten, vaatwasser, Quooker, inductieplaat en een afzuigkap met plasma filter. Vanuit de keuken heb je vrij uitzicht naar buiten.
Vanuit de bijkeuken is de garage binnendoor bereikbaar. Deze is geïsoleerd, voorzien van plavuizen en een keukenblok. Tevens staan hier het witgoed en de waterontharder opgesteld.

Eerste verdieping:
Overloop, 4 ruim bemeten slaapkamers ( 13, 16, 18 en 22 m²) en de badkamer met tweede toilet, ligbad, douche en dubbel wastafelmeubel.

Tweede verdieping:
Via vlizotrap bereikbare bergzolder. Het is mogelijk een vaste trap te plaatsen, waardoor nog 2 ruime slaapkamers gerealiseerd kunnen worden indien gewenst.

Buiten:
Aan de voorzijde een oprit voor 2 auto's, in de achtertuin een houten berging, gezellige tuinoverkapping en meerdere terrassen, ook aan de waterkant. Vanuit de voorzijde kijk je uit op een groot groen speelveld, aangeplant met bomen.

Kortom: Een heerlijke gezinswoning, gelegen in een geliefd deel van Kloosterveen met ruime woonkamer, af te sluiten moderne leefkeuken, ruime slaapkamers, 21 zonnepanelen en gelegen op een prachtige plek. Voorzijde vrij uitzicht en de achterzijde grenst aan water.

EXTRA'S en goed om te weten:

- Ideale gezinswoning met 4 ruime slaapkamers en royale bergzolder
- Gelegen op een prachtige plek; aan de voorzijde vrij uitzicht over groen en aan de achterzijde grenzend aan het water
- Keuken en woonkamer van elkaar te scheiden dmv schuifdeuren
- Moderne keuken in 2019 geplaatst
- Het dak is voorzien van maar liefst 21 zonnepanelen (eigendom, december 2019)
- De dakgoten en regenpijpen zijn in zink uitgevoerd
- Meterkast uitgebreid met 3 fasen tbv elektrische auto, zonnepanelen en inductieplaat, tevens glasvezel aanwezig
- Tuin biedt meerdere terrassen; o.a. aan het huis, aan het water en onder de gezellige tuinoverkapping

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Zie: www.funda.nl/koop/assen/huis-42910274-ebbenhout-32

Tiplijn