Menu

Zomeravondvoetbal voor de jongere jeugd

Ze beginnen vrijdag 14 juli om 18:00 uur (tot 19.00 uur) weer met het zomeravondvoetbal in het Pittelopark. Alle kinderen zijn op vrijwillige basis vanaf 4 t/m 10 jaar (dus in principe niet voor de spelers die naar de D's gaan) welkom, ze hoeven geen eens lid te zijn van LTC (dus er kunnen vriendjes/bekenden worden meegenomen): iedereen is gewoon weer welkom om gezellig een potje te voetballen.
 
Elk jaar komen er veel kinderen, kinderen die al bij LTC voetballen, kinderen die kijken of voetbal een leuke sport voor hun is en ook kinderen van andere clubs uit Assen doen gezellig mee. Ze spelen lekker partijtjes op verschillende velden. Ze maken verschillende veldjes zodat iedereen wedstrijdjes speelt tegen kinderen uit zijn eigen leeftijdscategorie. Plezier en gezellig staat voorop.
 
Het zomeravondvoetbal gaat de hele zomervakantie door (totdat de gewone trainingen beginnen: dat kan per team verschillen) en is uiteraard helemaal gratis. Hopelijk zien ze elke week weer veel LTC-leden, vriendjes, vriendinnetjes en klasgenootjes zodat ze vanaf vrijdag 14 juli 2017 wekelijks lekker onderling kunnen voetballen!
 
De begeleiders hebben er weer ontzettend veel zin in, dus tot vrijdag 14 juli 2017 18.00 uur!
 
LET OP: de weken erna is het op de donderdag om 18.00 uur.

Meer kijk:  http://vvltc.nl/nieuws/jeugd/1013-zomeravondvoetbal